Nem durva az hogy Juncker személyesen fog Sorossal egyeztetni?
Soros a múltban bizonyitottan komoly károkat okozott EU tagállamoknak a spekulációs üzleteivel (pld a brit font elleni támadással vagy a Société Générale botránnyal), ehhez képest a brüsszeli politikusok úgy fogadják őt mintha valami köztiszteletben álló politikus lenne.
Vagy talán Soros mint EP frakcióvezető kérte a találkozót? Mert akkor nem szóltam... :-D
"mégis melyik szavazáson választottuk meg őket"
A 2003. április 12-én Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozása ügyében megtartott országos népszavazáson.
#4:
Aha, szóval nincs itt semmi látnivaló, haladjunk tovább? Rendben van hogy a világpolitika legnagyobb sz@rkeverője pár nap nap múlva személyesen fogja győzködni Junckert arról hogy Magyarországot valahogy meg kell büntetni? Meg gondolom arról is hogy az EU tagállamok vegyenek fel kölcsönöket a még több bevándorló eltartására?
"A 2003. április 12-én Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozása ügyében megtartott országos népszavazáson."
És az a tragikus, hogy ezt te komolyan is gondolod.
@12:37
Az a tragikus, hogy ezt te nem így gondolod.
Ha egyszer beléptél egy klubba, akkor be kell tartanod a klub szabályait. Részt vehetsz a szabályok megalkotásában, szavazhatsz te is, de a közös határozat rád is vonatkozik.
Még akkor is, ha esetleg nem tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!