Miért engedik a katolikus egyháznak hogy ne vallja be a bevételeit? Legfőképp a vatikan.
Figyelt kérdés
A vatikán gyakorlatilag önálló állam és a pénzsikkasztás melegágya. Nem beszélve a pedifoliáról illetve minden maffiapénzről amiket az egyház szintén mint egx maffia művel. Jelentős károkat okozva az országoknak amiben müködik.2019. szept. 14. 12:08
21/30 anonim válasza:
Alternatívát tudsz mutatni, akik átveszik a helyüket egyszerre segítenek lelkileg, anyagilag az embereknek és ezt olyan mértékben teszik, hogy az embereknek nem fog hiányozni a egyház?
22/30 anonim válasza:
Mivel okoz károkat? Abszolút zéró az egyház piaci részvétele
23/30 A kérdező kommentje:
Az ember kb kidobják az ablakon a pénzüket az állam kárára külföldre a vatikánba illetve a lopott sikasztott pénzeket is elnyeli mint Svájc na vajon mivel?
2019. szept. 15. 19:11
24/30 A kérdező kommentje:
Anyagilag nem segítenek lelkileg meg mindenkinek más jó. Az hogy kampányszerűen vesznek dinnyét mikor egész lakóparkot tudnának adni az embereknek az nem segítség.
2019. szept. 15. 19:13
25/30 anonim válasza:
Ne keverd össze magaddal kérdező, ők segítenek te nem.
26/30 anonim válasza:
"Anyagilag nem segítenek"
Az árvaházak 90% át ők finanszírozzák
27/30 A kérdező kommentje:
Aha amiben gyakorlatilag kiárusítják a gyerekeket meg ki tudja milyen dolgokat tárolnak lásd Magdolna nővérek.
2019. szept. 15. 23:42
28/30 anonim válasza:
Úgy érzem teljeseb felesleges bármit is írni a kérdező úgy is csak a negatív dolgokat látja benne. Szerencsére csak egy jelentéktelen ember akinek hőzöngése nem változat semmit.
29/30 A kérdező kommentje:
Még jó hogy egy ilyen fontos ember ilyen tisztán belelát a dolgokba mint a kedves válaszoló. Nyílván azok amiket leírtam figyelmenkívül hagyhatók mint ahogy a maffia álltalában. Remélem a lányod is meg te is bekerültök egyszer valami egyházi szekta gyülytőhelyre.
2019. szept. 16. 07:25
30/30 anonim válasza:
Köszönöm én megvoltam és megvagyok az egyházak nélkül.
Valós kritika engem is érdekel, de te csak kioktatni tudsz, mintha bármit is tudnál a működésükkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!