A pápa azt üzeni prédikálja hogy az összes migránst muszlimot be kell fogadnunk európába . Ő miért nem fogadbe a vatikánba egyet sem én ezt nem értem már nem katolikus vallású?
Mert a fidesz nem a katolicizmusrol papol?
Amúgy én nem szeretem ezt a pápát mert túlságosan belefolyik a politikába, míg az elődei nem így tettek. Neki semmi köze a politikához, azok az idők elmúltak.
Amúgy hová fogadna be? Tudod mekkora a Vatikán? Na meg sztem Róma lakossága is nem tetszését fejezne ki mert ugye a Vatikán roman belül van
A pápa a keresztény szellemiség jegyében azt prédikálja, hogy minden rászorulót segíteni kell, legyen az muszlim, külföldi vagy barnabőrű.
Ami a menedékkérők befogadását illeti, tudnál arról forrást mutatni, hogy nem fogadtak be menekülteket? Nem ismerem a pontos helyzetet, de el tudom képzelni, hogy jogilag nem is tehetnék meg, lévén Olaszországon belül vannak, és az sem biztos, hoyg teljesjogú államként működik a Szentszék.
Ez tipikusan a "hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna" esete.
Egyrészt a Pápa nem prédikál ilyet. Meglepődnék, ha tudnál ilyenről linket megosztani.
Ferenc pápa a menekültekről beszél nyilatkozataiban, azokról, aki akaratukon kívül hazájuk és szeretteik elhagyására kényszerülnek.
Másrészt a Vatikán rendszeresen fogad be menekülteket, segíti a beilleszkedésüket, önálló életüket. Külön lakásokat tart fenn ennek érdekében.
Pl. [link]
Az a baj, hogy most a "befogadás" jelentése rákényszeríteni és add fel a vallásod, szokásaid.
Ma leveszik a kereszteket a templomokról, közterekről, konzervekről, bárhonnan, mert zavarja az iszlámot. Templom már nem épül hanem mecset. Add fel a vallásod, szokásaid mert ők kellenek ide helyetted. Be kell őket hívni fényképeszkedéssel, pénzzel, soros szervezetei tukmálásával, mert akkor lesz nekünk jó állítólag :(
Milyen Pápa az aki azt hírdeti, hogy add fel a kereszténységed az iszlámért? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!