Gondolj bele, megtörténik a terrortámadás, és hirtelen előkerül egy videókazetta amin egymással beszélgetve bin laden mesél a terrortámadásról. Sztem nagyon rózsaszín ködben kéne élni, annak aki szerint ha él is ő tervelte ki a támadást.
2010. júl. 18. 14:05
33/39 anonim válasza:
100%, hogy a szeptember 11.-ei "terror"támadásokat sem élte meg. Egy korábbi hozzászólásban már kifejtettem, hogy az önmerénylet tervező nem követhettek el akkora hibát, hogy életben hagyják. Nem lehetett volna belőle egy soha le nem győzhető ellenségképet kreálni, ha másnap jelentkezett volna, h semmi köze az egészhez.
Az előbb hálóba nyomtuk a Quake 3-at egymás ellen.
HOGY LEHET EKKORA BAROMSÁGOT KÉRDEZNI?
2010. júl. 18. 16:22
35/39 anonim válasza:
nem is létezett soha 1 képzeletbeli ember ,akit az USA kormánya talált ki ,hogy az Európai gojok ,még nagyobb iszlám(arab,perzsa) ellenesek legyenek ...
2010. júl. 18. 18:09
36/39 anonim válasza:
egyébként utána néztem , már 6x is meghirdették ,hogy meghalt nem furcsa kicsit ? :D
2010. júl. 18. 18:15
37/39 anonim válasza:
ember ez egy 2002-es cikk,jóreggelt :D amúgy leszarom azt a szakállas fószert,igaz south parkban nagyokat kacarászok amikor parodizálják,azon kívül hidegen hagy, atomot nekik, terroristáknak is annyi,föl is lesz,olaj is lesz,csak jó oldala van
2010. júl. 18. 23:25
38/39 clint válasza:
23:25
te is egy jóérzésü ember vagy, és nagyon sok eszed is van!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!