Elhunyt Oszama bin Laden! Ki tudott róla?
Figyelt kérdés
Oszama bin Laden 2009 augusztusban meghalt Pakisztán területén tífuszban.2010. júl. 13. 11:13
11/39 anonim válasza:
Lehet keverem valakivel de nem kivégezték? A híradóban volt anno hogy valami terroristát kivégeztek
12/39 anonim válasza:
Szerintem Saddam Husseinre gonolsz. Remélem jól írtam a nevét.
13/39 anonim válasza:
Igen valószínűleg őrá gondoltam:D
14/39 anonim válasza:
Oszama bin Laden nem egy ember, hanem egy eszme. Azonkívül az USA-nak tökre mindegy melyik és mennyi arab hal meg. Ott bizony olaj van!
15/39 anonim válasza:
...vagy valamelyik hasonmása, akikből van egy jó csomó. Te elhiszed, hogy az Al Jazeera videókban személyesen ő szerepelt? Az is lehet, hogy már évek óta halott...
16/39 anonim válasza:
na speciel én csak örülök annak ha az usa kézben tartja amennyire tudja ezeket az elevetemült országokat, sőt sajnos nem elég kemények, iránt is rég meg kellett volna szállni, de mégsem ... jóval határozottabb fellépés kellene az elmebeteg iszlám ellen úgy általánosságban is.
úgyhogy teszek rá ha az olaj miatt van vagy nem az olaj miatt van, lényeg h ezeket a mocskokat valamennyire ellenőrzésük alatt tartják
18/39 anonim válasza:
Nem hinném, h meghalt, az elöbb lájkolta egy képem facebook-on:/
19/39 anonim válasza:
Linket, bazze, linket! Mert, hogy a faluban a szakértő, idült alkoholista Pista bácsi mondta neked, aki ugye ex állambiztonságis volt, az egy dolog, de nekem valami hiteles hírforrás kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!