Erne valamit, ha visszahoznak a sorozast?
Megteszem! Nyelvtanodba kötök bele. Az érne valamit ha kapnál helyesírási xótárat. Ja, hogy ez túl arrogás válasz lenne?
Egyrészt, felesleges pénzkidobás lenne, másrészt meg lenne a katyvasz, hogy tanuljon is az ifju meg azért védje meg a hazáját, de szüljön is gyereket meg járjon templomba, meg napinta tesizzen. A mi kultúránk nincs erre felkészülve. :)
21/F és én szívesen lennék katona csak matek felmentésem volt (diszkalkulia) kvázi hüle vagyok ahhoz.
Érvek:
Ellenérvek:
- Értelmetlen
- Drága
- Funkciótlan
- Nem ad releváns tudást
- Mai háborúkat nem lövészárkokban vívják
- Nem nevel tiszteletre sem a közhelyekkel ellentétben
- Nem szól másról, mint 9 hónapig szopatni a másikat
- Az ott töltött idő kiesik abból, amit valós munkával végezhetne
Elöregedő társadalom van. Felosztó kirovó nyugdíjrendszer. Be lehetne vezetni, csak akkor a nyugdíjasok (akik legjobban akarják ezt) kb éhen pusztulnának.
És amúgy nem tanított sem fegyelmet, sem tiszteletet az, hogy egy alkoholista, sok esetben perverz tizedes 18 hónapig naponta 9x mosatta fel a folyosót.
Ma már nem az fog boldogulni, aki parancsra jól pucol krumplit.
Nem unjátok még ezeket a kérdéseket?
Nem kell változnia a fiataloknak,a szolgalelkűség nem erény.
Faterom mondta (2 évet húzott le): Inni, dohányozni, hazudni, csalni tanult meg a többség ez idő alatt.
Qrva nagy sz...pást, és rengeteg tönkretett életet hozott.
Aki vissza akarja vezetni, annak kötelezném a bevonulást, akkor is, ha voltak már, kortól függetlenül.
Én szerencsére kibuliztam, hogy alkalmatlannak minősítsenek, egy gyerekkori asztma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!