Szerintetek visszahozzák a honvédséget? Szerintetek jó lenne ha visszahoznák?
A szovjet mintájú kiképzésnek nem sok értelme lenne.
Ausztriában, Svájcban is van kötelező katonai szolgálat, de egész más szellemben és minőségben.
Azt a fajtát biztosan jobban élveznék a fiatalok.
# 4:
Vagy nem élveznék jobban, viszont lenne értelme, szemben azzal, ami nálunk volt. Pénz viszont nincs rá.
"sztem sokkal kevesebb lennének a tápos otthonülők"
Ezt mire alapozod? Mert így szeretnéd?
"sztem sokkal kevesebb lennének a tápos otthonülők"
Hát igen nézd csak meg apáink generációját, akiknek még ráadásul két év volt a kötelező, milyen fitt és egészs- inkább hagyjuk.
Nem. Az alapelgondolás nem lenne rossz, de ahogy megvalósítanák az idő és pénzpocsékolás. Én már 40+ éves vagyok, mivel nő én nem voltam katona, de tesómat, rokonokat látogattunk laktanyákban.
Amit 1 évig csináltak és megtanultak: többszörösen büntetett autótolvaj társuk kiselőadásaiból hogy hogyan kell kocsit feltörni, hétvégén részegre inni magukat, unalomból cigire rászokni, mit jelent az, hogy csicskáztatás és az újoncok szivatása. Na ennek aztán baromi sok értelme van.
Nyugodtan nevezd katonaságnak a dolgot kérdező.
Egyébként semmi értelme nem lenne.
Ha nagy leszel, majd megérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!