Szerinted jó dolog lenne, ha visszahoznák a néhány hónapos kötelező kiképzést a katonaságnál?
Nem. Semmi értelme nincs, de legalább jó drága. A fiúk férfivá nevelése az apjuk feladata, nem az államé és nem is a katonaságé.
Nem állunk úgy, hogy erre is egy csomó pénzt elpocsékoljunk.
Én egy fél éves kiképzést simán be vállalnék .
A mostani fiatalok nagy része el van puhulva és elvárják , hogy ki nyalják a seggüket amíg ők egész nap a gép előtt döglenek .
Lehet mondogatni , hogy csak nosztalgia az egész és fölösleges lenne . De szerintem jó pár embert gatyába rázna és nem kis nyápicok lennének .
Bár én is fiatal vagyok még de szerintem jó lenne egy fél év sorkatonaság de talán még 1 év is elmenne .
19/F
Engem nem érdekelne különösebben, kimennék külföldre akkor, vagy más módon bújnék el. Azért ne csináljanak már fiatalokból bohócot, ha nincs háború előtti készültség...
Pontozzatok le, de be nem tenném csak azért a lábam egy időre semmilyen katonasághoz, hogy neveljenek, már felnőtt vagyok senkinek nem tartozom elszámolni valóval, meg pont egy néhány hónap vagy 1éves benttartózkodás fog, emberi egyedeket képezni, hogyne
Olyan esetben feltétlenül benne lennék a buliba, ha valósan lőnénk és harcolnánk, másképp nem. Hülyéskedni tudok a kert hátuljában is
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!