Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit csinálnak a Grippenek?

Mit csinálnak a Grippenek?

Figyelt kérdés
Valahogy olyan nagy csend van körülöttük. Évekig téma volt, hogy túl sokat fizettünk értük, meg hogy miért pont így, pont ezeket, hallottunk a korrupciógyanúról is. Aztán egyszer csak megjöttek az első gépek, Szekeres elvtárs az emlékezetes piás beszédében átvette őket, és azóta csend. Repülnek egyáltalán?
2010. júl. 2. 21:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"És az nem gyanús hogy a NATO előírás szerint kellenek? Azért kellett NATO kompatibilis gép."

De gyanús. Szóval ez is csak egy patyomkin mutyiberuházás volt.

2010. júl. 2. 22:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig látom, hogy fölöttünk repülnek, asszem kedd - csütörtök a repülési napjuk (Kecskeméten lakom)
2010. júl. 3. 01:35
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Mig-15-ösünk is lesz ám, repülőképes állapotban.

Neki legalább muzeális értéke és értelme van.

2010. júl. 3. 10:38
 24/25 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

A NATO nem követelte, hogy vegyünk új vadászgépeket. Szállítógépek kellettek volna és kellenének most is, de nincs rá pénz, pl. a Gripenek miatt sincs. Igaz, hogy a Fidesz döntött először, de az MSZP duplázta meg a költségeit "feleslegesen", legalábbis mint adófizető így látom.

Sokáig nem volt hozzá elég lőszer és még ez-az, de már lassan rendeződik. Lassan. A gazdasági ellentételezést (ami jól hangzott) titkosították, ezért nem tudhatjuk mi az ábra.

2010. júl. 4. 18:14
 25/25 anonim ***** válasza:
42%
Nem hadászati célra vettük hanem mezőgazdaságira! Én láttam már kukoricát permetezni, de az sem ritka hogy szúnyogot irtanak vele! Virágtartóként is megállja a helyét, csak kell alá pár tégla.
2010. aug. 13. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!