Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hány millió fiatal hagyná itt...

Hány millió fiatal hagyná itt az országot egy hét alatt, ha újra bevezetnék a sorkatonaságot?

Figyelt kérdés

2018. szept. 26. 00:53
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
45%

"Meg mondjuk szerintem pszichológiai alkalmatlanság az is, ha valaki képtelen ártani egy másik élőlénynek"

A pszichológiai alkalmatlanság egyáltalán nem ezt jelenti!

Pl most se vizsgálják azt hogy tudsz e ártani másnak, pont ellenkezőleg, ha túl agresszív vagy az kizáró.

Gyere katonának és megtudod milyen kérdések és vizsgálatok vannak.

2018. szept. 26. 16:25
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

31: Ja, értem, nem tudtam.

Nem, nem megyek katonának.:)

2018. szept. 26. 16:27
 33/38 anonim ***** válasza:
31: De mondjuk egy ilyen katonai akadálypályára szivesen mennék játszani, kúszni-mászni.:) Hol van olyan Pesten, ahova be lehet fizetni civilként és edző is van hozzá?
2018. szept. 26. 16:28
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

33# Ilyen fajta sehol.

Amúgy annyi baromságot tud némelyik ember elmondani hogy az kegyetlen. :)

Pl.: még magyarországon sem találnának meg? Ahogy azt te elképzeled. Ha már bejelentenek a munkahelyeden tudják hol találhatnak meg ha nagyon akarnak.

Egyébként én katona vagyok, viszont teljes mértékben felesleges lenne a sorozás. Pont olyan mint bármely más munka amit ha nem úgy csinál az ember hogy legalább minimálisan élvezi, akkor semmi értelme.

Az lenne belőle hogy megint csak egymást szivatnák az emberek mint régen.

A maximum az az lenne ami szerintem jó ötletnek hangzana, hogy mondjuk a középiskola elvégzése után lenne egy lehetőség minden végzettnek hogy mondjuk 1 hónapra bevonuljon egy tartalékos féle kiképzésre ami egy nagyon minimális képzettséget ad de nem kellene tartalékosnak lennie később senkinek (csak ha választja.) Viszont a lehetőségért cserébe mondjuk az egy hónapra egy nettó 200e-ftos fizetést kapna mindenki.

Ez egy végzett diáknak egy hónapért bőven megérné szerintem már akit érdekel.

Teljes mértékben kötelezően semmi értelme.

UI: 100% hogy nem is lesz bevezetve amig valami nagyobb balhé nem történik a környékünkön. (ami nemfog úgyse)

2018. szept. 26. 17:34
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

szokásos a sorkatonaság farag valakiből slágert nyomja a fele és nosztalgiázik hogy az uaz mellet rókázott a fagyállótól

Akik semmire kellőznek meg stb dumák? Ki nevelte ilyenre azt a gyereket? csak nem apuka aki sorkatona volt ?

remélem érzitek az iróniát

2018. okt. 4. 06:58
 36/38 anonim ***** válasza:

'és nosztalgiázik hogy az uaz mellet rókázott a fagyállótól'

Na basszus, más élmény nem jutott neki a szolgálati időből :D

2018. okt. 4. 09:37
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

lehet, h sokan, ki tudja, így is menekülnek innen az emberek.

egyébként meg eléggé ironikus, hogy sorkatonaságot megjárt idősek megint arról papolnak, h milyen jót tenne a fiatalságnak.

hiszen ők is milyen csodás emberek lettek! csak rájuk kell nézni, 90%-uk elhízott, 0 érzelmi intelligenciával bíró műveletlen hőbörgő, így aztán minden alapjuk megvan ahhoz, h meg akarja nevelni a fiatalságot.

egyébként meg ha vkit a szülei, se az iskola nem tud megnevelni, majd biztos 1 év bohóckodás meg fog egy rosszul felszerelt koszos laktanyában.

2018. okt. 8. 12:10
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
34# ha havi 200 ezret adnának a sorkatonaságért akkor sokan akik terveznek kimenni inkább maradnának.
2019. jan. 2. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!