Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Igaz, hogy felvesznek magyarok...

Igaz, hogy felvesznek magyarokat az észak koreai hadseregbe?

Figyelt kérdés

Egyszer olvastam itt egy kérdést egy fickótól, aki oda embereket gyüjt. Nekem jó lenne, mert szar itthon lakni, a szüleim átnéznek rajtam, a bátyámat ajnározák. Kimennék és hős lennék.

18F

2010. jún. 19. 15:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

Szép dolog, hogy katonának állnál, de hogy, csak azért mert leakarod körözni a bátyádat, azért felesleges. Ha a szüleid ajnározzák a bátyádat, akkor se lesz másképp ha repesszel a fejedben térsz vissza vagy ép bőrrel. Mi lenne ha inkább beszélnél a szüleiddel? Miért nagy dolog? Beszélj nyíltan, hogy mi az ami bánt.

Egyébként jó dolog a katonásdi. Ott tényleg férfiak vannak (persze máshol is)és kertben kapálgatás helyett sokkal jobb az, hogy ha elmennél katonának férfias melót végezni.

2010. jún. 20. 09:09
 22/26 anonim ***** válasza:
45%

ma 00:09:

Pont ezért írtam, hogy ilyen szempontból tök mindegy hova megy :D. A sok h*lye meg lepontoz:D.....

2010. jún. 20. 10:18
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
nyilván nem mindegy, h ha ÉK-ba mész, ahol mindent szigorúan vesznek, full cenzúra (ott a tvben is max híradó van, meg a nagy vezető dicsőítése, moziban meg kétlem, h bármit megnézhetsz)...egy demokráciában élő ember be fog abba csavarodni. ha pl a britekhez menne, ott a kimenőkön tényleg lazulhatna, moziban bármit megnézhet...ezért nem mindegy nyilvánvalóan, h hova mész:)
2010. jún. 20. 10:26
 24/26 anonim ***** válasza:
Legyél inkább egyetemista, van diákhitel.
2010. jún. 28. 17:18
 25/26 anonim ***** válasza:
Ott szükség van katonákra és ott kőkeményre fognak kiképezni, de mégis hogy nősülnél ott stb.? Te lennél a fehérek között a fekete bárány. És lehet hogy kémnek néznének. Inkább állj be El Presidente seregébe az egyik banánköztársaságban Pl. kolumbia, El salvador, honduras. Ott vannak kormányellenes gerillák is. Ha vörösöket szeretnél szolgálni menj nicaraguába és harcolj a kontrák ellen. DE NE FELEDD HOGY AZ ÖSSZES ILYEN ORSZÁGBAN BÁRMIKOR KIVÉGEZHETNEK, ÉS EL PRESIDENTE EGYENLŐ AZ ISTENNEL.
2010. aug. 28. 22:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha katona akarsz lenni elég csak néhány kilométert menni és beállni a Magyar Honvédéségbe!

Oda állj be nem máshova! Magyar vagy a magyar hadseregben a helyed.

2010. dec. 12. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!