Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Igaz, hogy felvesznek magyarok...

Igaz, hogy felvesznek magyarokat az észak koreai hadseregbe?

Figyelt kérdés

Egyszer olvastam itt egy kérdést egy fickótól, aki oda embereket gyüjt. Nekem jó lenne, mert szar itthon lakni, a szüleim átnéznek rajtam, a bátyámat ajnározák. Kimennék és hős lennék.

18F

2010. jún. 19. 15:27
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
De attól még nem kell a világ legelzártabb országába költöznöd. Sőt el sem kell menned Magyarországról, csak költözz el otthonról. "Hősnek" meg nem kell lenned. Ne másoknak felelj meg, hanem magadnak.
2010. jún. 19. 15:31
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Már nem keresnek senkit,sajnos betelt a létszám!
2010. jún. 19. 15:32
 3/26 anonim ***** válasza:
77%

észak korea? tudod te egyáltalán milyen viszonyok vannak ott? durva diktatúra...nézz egy kicsit utána...

jelentkezz inkább az idegenlégióba, ha mindenképp külföldön akarsz katonáskodni.

2010. jún. 19. 15:33
 4/26 anonim ***** válasza:
43%
Az ilyen hü...mar...balf...szóval magyar hősöknek fizetni kéne a repjegyét. Csak oda, persze.
2010. jún. 19. 15:39
 5/26 A kérdező kommentje:

Nem tudjátok, hogy milyen érzés, hogy a bátyád egyetemista, neked meg itthon kell maradnod, hogy dolgoz a kertben.

Inkább a hősies harc, mint, hogy itthon rohadjak.

2010. jún. 19. 15:48
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy miért kell ilyen extrém megoldás egy ilyen problémára. Ha elköltözöl otthonról, minden megoldódik. Ennyi miatt nem kell a világ legelzártabb országába menned, katonának.
2010. jún. 19. 16:11
 7/26 A kérdező kommentje:

Mert túl akarom szárnyalni a bátyámat! Azért!

Meg gondolom utánna hősként kezelnének.

Ennyi!

2010. jún. 19. 16:13
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

"Mert túl akarom szárnyalni a bátyámat! Azért!"

Már nem azért, de a szélsőségeseken és az észak-koreaiakon kívül mégis milyen épeszű ember számára lenne nagyobb dicsőség egy sztálinista ország katonájának lenni, mint mondjuk tudósnak?

2010. jún. 19. 16:15
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

De nem fog hősnek tekinteni senki!

Max. pár észak-korai. Ott fogsz Észak-Koreában szolgálni, és ha nagy mákod van, esetleg hazaengednek.

Senki nem fog hősnek tartani.

Akkor már inkább a Francia Idegenlégió!

2010. jún. 19. 16:44
 10/26 anonim ***** válasza:
88%

Ráadásul kvázi nem is lehetsz hős, hiszen Észak-Korea nem háborúzik, magyarul nem tudsz kitűnni a hősiességeddel.

Akkor már inkább menj Irakba, vagy Afganisztánba, ott legalább van háború és hős lehetsz!

2010. jún. 19. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!