Miért nem lehet felfogni, hogy az esztelen liberalizmus ide vezet?
"Emberek kiírtása nem szerepel a Bibliában nem de bár?"
Hahh!
Olvasd el az Ószövetséget, és rájösz, hogy a zsidók istene hány népet agyonveretett kiválasztott népével.
"Most komolyan, miért zavar, ha egyel több "templom" épül neki? Miért legyen kevesebb joga a saját vallásához?"
Mert nem kérünk az iszlám vallásból, amely ellenségnek tart bennünket. ha éppen a vallásuk elől menekülnek ide, akkor minek nekik ide is minaret? Ha meg annyira ragaszkodnak az iszlámhoz, akkor lehet hazamenniük. Otthon azt csinálnak, amit akarnak.
ma 16:40
az emberek kiírtását bizonyítsd be kérlek.
Ez a videó akkora ferdítés. Tény hogy kéne valamit tenni ez ügyben.
De hogy lehetnének mindennapos robbantások Angliában, amikor én eddig még egyről sem hallottam??? Linkelhettek párat, mondjuk most egy sikertelen kísérlet eszembe jutott, de a mindennapos támadások elég túlzoak.
És én jobbosként mondom, hogy mi is bevándoroltunk ide, a Kárpát-medencébe, nekik mennyivel kevesebb joguk van??
Felháborító amiket itt írogatnak egyesek, látszik hol tart a magyar oktatás!
Igen az ultraliberális politika vezetett ide, amely ugyan olyan szélsőséges, mint a nemzetiszocalizmus vagy a kommunizmus, csak állruhában öl. Ez a sok sz*r, mert embernek nem nevezném ezeket a bevándorló férgeket, egyszer azokat fogja megtámadni, akinek az ősei már évezredek óta Európában él... rengetek bűneset van már most, csak elferdítik az adatokat a kormányok, elkerülve a lázadás "bennszülött" részről. Amiről nem tud az ember ugye nem foglalkozik...
Úgy akarnak uralkodni a zsidók, illetve akik épp hatalmon vannak és csak a pénz érdekli őket, hogy liberális maszlagba ültetik ezt a bevándorlást, ugye anti-fasizmus, mondj nemet a rasszizmusra, vd-dél afrikában, egyenlőség... de ez csak álca, hogy az emberek kussoljanak.
"Ez a sok sz*r, mert embernek nem nevezném ezeket a bevándorló férgeket, egyszer azokat fogja megtámadni, akinek az ősei már évezredek óta Európában él.."
Igen és eme ősök leszármazottjai ugyanolyan bűnözők lehetnek, mint a bevándorlók nem?
Mi a jó neked abban ha gyűlölsz mindent és mindenkit? Úgysincs ráhatásoda dolgokra! akkor meg minek magyarázol?
A liberalizmus jó, a kommunizmus jó, a demokrácia jó.
A probléma itt azzal, van hogy van egy réteg "ember" aki uralkodni akar rajtunk, mert iszonyatos nagy haszna van ebből, plussz az uralkodás tényétől már képtelenek megválni, mivel hatalommániások.
>Akármilyen rendszert fogunk is kitalálni, amíg ők léteznek idővel kikezdik az összes, akármilyen remek elgondolást. És megposhad, elcseszett lesz.<
Olyanok, vagyunk mint két kutya összezárva egy ketrecben, akiket kívülről bökdösnek vasvillával, és egymást marjuk ahelyett, hogy végre legalább a vasvillákat harapnánk el, de a csúcs az lenne, ha a minket bökdösőket marnánk szét.
Ha az a szívem vágya, engem ne gátoljon meg abban senki, hogy egy tűvel a karomban haljak meg. Szerintem ez jogos. Max. a szeretteim szólhatnak bele, akik nem propagandacélra akarják felhasználni.
Viszont azért, hogy ez a jog járjon, ne kelljen már minden mást is elviselni, teszem azt, hogy féltjük a barátnőnket, hogy megerőszakolják a perzsák hazafelé, mert a kormány ellopta azt a pénzt 7x amiből a kocsit vehetnénk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!