Ha nem vigyázunk, a civilizációnk könnyen úgy végezheti, mint annak idején a Római Birodalom. Amelybe egyre több barbár szivárgott be, végül teljesen szétzüllesztve és lerohasztva azt.
2010. jún. 17. 14:51
12/41 anonim válasza:
Tudjátok a civilizációknak szokása, hogy változnak. Ezek általában olyan változások, amik ellen nem nagyon lehet tedni. Csak ha már ez így van, akkor azt nem értem, hogy miért nem próbálunk meg mékésen együtt élni a változásokkal. Az ilyen jellegű ellentéteket soha nem csak az egyik oldal szüli. Semmivel nem jobb a gyűlöltnél az, aki gyűlöli.
2010. jún. 17. 14:57
13/41 anonim válasza:
*tenni
2010. jún. 17. 14:57
14/41 anonim válasza:
Én felfogom a többieknek kellene felébredniük
2010. jún. 17. 14:58
15/41 anonim válasza:
"Semmivel nem jobb a gyűlöltnél az, aki gyűlöli."
Én nem gyűlölöm az iszlám civilizációt, csak azt mondom, hogy nem Európában van a helye. Nekem a kereszténységen és a demokrácián alapuló euroatlanti világrend van kedvemre, nem pedig az erőszakosan terjeszkedő, gazdaságilag fejlődésképtelen és az emberi jogokat semmibe vevő muszlim világ.
2010. jún. 17. 15:08
16/41 anonim válasza:
Tehát, a liberálisok bűne, hogy vannak fanatikus muszlimok. Brávo.
2010. jún. 17. 15:10
17/41 anonim válasza:
Nem az a bűnük hogy beengedték őket
2010. jún. 17. 15:16
18/41 anonim válasza:
Egyrészt 39% válasza jogos, én sem értem, hogy mi köze van a tejeszkedő muszlimhoz a liberalizmusnak, másrészt meg az a baj, hogy az ilyen ember az összes iszlám hívőt agresszív, buta és terjeszkedő embernek nézi néhány rossz példa miatt. Ennyi rossz példa viszont nálunk is van.
2010. jún. 17. 15:18
19/41 anonim válasza:
80
Mert ha nem engedik be őket a liberálisok - mondjuk ez égbekiáltó hülyeség, mert nem jut eszembe sok olyan kormány, ami direktben és bevallottan liberális lett volna, szóval megint az van, hogy valaki nulla politológiai ismerettel okosat akar írni - akkor nem szivárognak be illegális bevándorlóként pl. Meg gondolom a muszlim agysebész (!!!) aki fel akarta robbantani a repteret az angoloknál, is alighanem kiírta a homlokára, hogy warning, terrorist.
2010. jún. 17. 15:19
20/41 anonim válasza:
Amúgy meg hidd el, az agresszív terjeszkedőt nem érdekli, hogy beengeded-e. Az akkor is bejön, ha te nem engeded sehova. Aki meg békés és beilleszkedik, az miért ne jönne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!