Ha lenne sorkatonaság Magyarországon, akkor jobban félnének tőlünk a migránsok?
"Kigúnyolod a fiatalokat"
De ki mint a szart 24 éves vagyok de a saját korosztályombeliektől is felfordul a gyomrom a huszonévsek alig 1 harmada életképes a többi az utcasepregetéstől is megtörne nem hogy a katonai kiképzéstől
a mai tizenévesekről pedig no comment. Alig pár év külömbség az egész de valami krvára elvan bszva a gyereknevelési mintával mert évről évre rosszabb
Te a nagy megmondó ember,utolsó!
Ezt mi alapján döntötted el?
De egyáltalán mitől a jó égtől féltek?
Attól,hogy azok az emberek akik több 100 esetleg 1000 km-ert utaztak majd ketrecharcolni fognak veletek puszta kézzel?
Ma már sokkal több lehetőség van sportolásra,a táplálkozás is sokkal tudatosabb.
Miről beszélünk?
A mai fiatalok sokkal jobb állapotban vannak,mint mondjuk azok,akik 20 éve voltak fiatalok.
Azok fiatalon sem sportoltak semmit,max középiskolában a tesi órán,mert akkor az volt a menő,hogy hazament megitta a sört,és másnap ment dolgozni,ebből állt a fiatalok élete is.
Milyen állapotban voltak azok úgy őszintén?
A sorkatonaságon milyen fizikumot szedtek össze ugyan?
Biztos vagy 10-15 személyi edző és táplálkozási tanácsadó vezette ezeket a laktanyákat,mi?
Amúgy meg arra van a rendőrség és a katonaság,hogy megvédje a lakosságot,ha szükség.
Nem értem miért az átlag embernek kellene ezzel foglalkoznia.
Majd ha a klímaváltozás miatt rohanják le Európát majd akkor elkezdhetsz félni.
A fal is bőven megteszi, nem kell itt több km-es körzetben aláaknázni semmit, egyébként is a migránsok nem ide, hanem Nyugatra akarnak jutni.
Miért kellene hogy féljenek a migránsok?
Nem ide akarnak jönni, csak átutazni.
Te félsz tőlük! Ez volt a Fidesz célja, rettegésben, félelemben tartani a hazugságaikkal, elterelni a figyelmet a fontos dolgokról. Egyébként találkoztál már migránssal? Pár ezret jó pénzért maga a Fidesz engedett be.
15#
Aki volt alapkiképzésen :D :D :D kedvencem. Azért mert elvégeztél egy alapkiképzést és a feletteseid szétszopattak mert egy kis nyávogó himringyó vagy még nem mindenki ilyen ;)
Bevonuláskort sokan kis vékonyan bezony, majd az évek folyamán felszedik az izmot ( már aki akarja.) Én szolnokon vagyok 4 éve lövész, és valahogy nem látom ezeket a problémákat.
A gond inkább ott van nálad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!