Mely modern orosz fegyverek vívtak ki nálatok elismerést?
Az információ, illetve dezinformáció, mint fegyver. Rendkívül hatásos. Régen is volt, (pl. röpiratok, stb.) de ma, az információ korában összehasonlíthatatlanul hatásosabb.
Efelé megy a világ, nem arra, hogy halomra lövöldözik egymást az emberek.
Oké, ha mindenáron fizikai fegyverekről akarsz hallani (nem konkrét, és nemcsak orosz, én nem vagyok fegyverb*zi):
Drónok, lézeres elhárítófegyverek, EMP fegyverek, meg általában olyanok, amik a civil lakosság (és lehetőleg a katonák) életét megkímélik...
Ha orosz fegyvert akarsz hallani, ami méltán vívott ki elismerést, az az AK26 "Kalasnyikov". Rengeteg embert legyilkoltak vele, vagy az utódaival...
nekem a saiga tetszik.
automata sörétes gépfegyver.
#14 jav.
Természetesen AK47 akart lenni, csak máshol járt az eszem, bocsánat :)
Tunguzka, Pantsir, illetve a Kashtan/Palma gépágyú/rakéta kombó. Nagyon nagy ötletnek tartom, kombinált rakétás/gépágyús légvédelem meg olyan jó kis oroszos kinézetük is van. Hogy miért nem szerelik azt a fránya Pantsirt Kamaz helyett valami T-72 alvázra?
Termobarikus rakétavetők. 62mm-től felfelé, vállról indíthatótól az irányított páncéltörőn át a tankra szerelt katyusáig.
A mai városi harcos, COIN világban jól jönnek, plusz eredetileg utász-szerszámok lennének bunkerek, műszaki zárak ellen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!