A katonaságnál lehet valakin fültágító vagy pierching?
"Az katonaság, nem tiniknek való búza buli."
Egy fültágító miért lenne b*zis? Nem vagyok oda érte, de azért ez túlzás! Manapság már mindent leb.iznak, ha kell ha nem! És utána jönnek, hogy bezzeg régebben még voltak férfiak..
"Egy fültágító miért lenne b*zis? Nem vagyok oda érte, de azért ez túlzás! Manapság már mindent leb.iznak, ha kell ha nem! És utána jönnek, hogy bezzeg régebben még voltak férfiak.."
A probléma ott kezdődik,hogy homofóbok az emberek.
A katonaságnál is vannak melegek..
Szerintem azért nevetséges, hogy itt egyesek azzal jönnek, hogy "ez katonaság, nem búza buli".
Katonaság.
És?
Mi köze van ahhoz, hogy meleg valaki?
Nem értem az összefüggést. Elhiszem, hogy buta vagy és nincs életed és hasonlók és ezt könnyebb a fiatalakon meg a melegeken levezetni, de ezzel csak azt mutatod meg, amit leírtam.
A fültágító, piercing és egyéb ékszerek azért problémásak, mert baleset veszélyesek.
A tetoválást meg úgy tudom, hogy a durvább (értsd pl meztelen nő) tiltják.
De van tetovált katona ismerősöm és ezáltal gondolom ezt...
Úgy tudom, gyűrűt sem lehet hordani, nyakláncot sem, meg igazából semmilyen ékszert
A mi alakulatunknal kb mindenki visel ekszereket, jeggyuruk, nyaklancok, karkotok, fel kilos karorak. Orrpc van 2-3 altisztnek, de nekik nagykutyak a ferjuk, igy tobbet megengednek maguknak. De fultagito nincs!
Alkartetko necces, mivel tetkod lehet, de ugy hogy a ruhad takarja, ettol fuggetlenul sokan varratnak altalaban valami feliratot. Az egyik raktaros srac szabadidoben tetovalo, rajta lenne mibe belekotni, de siman leengedi az ing ujjat, 10 ev alatt sosem volt gondja. Nekem is 3 nagy rajz van, nyakamnal latszik ha elcsuszik az ing, de seki se szol ezert.
mert ott mindenhol kuss_olni kell... Ha jogtalanul beszól az egyik felettesem annak nem szólhatok vissza... Nem tudom ezt a suket szoveget miert fujja mindenki. Persze sokat szamit hogy milyen fonoked van, de igenis vissza lehet szolni. Vagy csak en vagyok szerencses mert itt 4/5 tiszt siman jofej, az 5-iknek meg ismered a hobortjat es elore gondolkodva kikerulod a konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!