Miért nem vállalta senki a terrorszervezetek közül 9/11-et?
9/11 el kapcsolatban sok kérdés van
A becsapódó repülőgépeken miértnem voltak reklámok
Az épületek tulajdonosa miért is kötött egy hónappal előtte terror cselekmény elleni biztosítást
Az épületek hogy dőltek össze tökéletes kártyavárként mint egy tervezett robbantásnál
#14: Milyen reklámra gondolsz? Pl. hogy "Csatlakozz az Al-Kaidához!"?
Tervezett robbantásnál az alapot robbantják, és az után a felette lévő összes szint magába roskad vagy oldalra dől. 9/11-nél azt láttad, ahogy a becsapódás helyén a szerkezet meggyengül, majd amikor már nem képes a felette lévő szinteket megtartani akkor azok lezuhannak az alatta lévő szintre, ami ezt a terhelést végképp nem képes elviselni és innentől már tényleg kártyavárról beszélhetünk.
Engem is érdekelne ez a reklám dolog mit jelent.
De én nem gondolom, hogy a dolog nem úgy volt, ahogy állítják. Viszont abban biztos vagyok, hogy Oszamára csak rákenték jobb híján. Vagy valakit leplezni akartak vagy azt akarták leplezni, hogy nem tudták kideríteni kik voltak és annál nagyobb gáz nincs. Tény, hogy a két felvétel amit "bizonyítéknak" titulál a titkosszolgálat ezer sebből vérzik. Az egyiket "véletlenül" találták a romok között felcímkézve, egy óvodás szintű párbeszéd, nem állapítható meg rajta Oszama személye, a másik egy hangfelvétel szintén el kellene hinni, hogy hiteles és Binladen beszél rajta. És ezt amellett, hogy Oszama maga sohasem fordult a nyilvánossághoz azzal, hogy ő tette szemben ezzel többször tagadta.
"Engem is érdekelne ez a reklám dolog mit jelent. "
Az hogy rájuk van festve pl Rian air stb. minden légitársaságnál rajta van a gépen a cég logója jól láthatóan de ezek a gépek a szemtanúk beszámolói alapján csupaszok voltak . Egy másik érdekes dolog hogy az alajuk is alulról a video alapján más volt itt egy érdekes videó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!