Közeleg az a nap is amikor erre nem kérdeznek rá, és megtanulják használni a "keresés" gombot a Gyakorin?
Megnéztem keresőben, a legutóbbi világháborút firtató kérdés tegnap előtt lett feltéve.
Szerintem két nap elteltével nem változott akkorát a világpolitikai hatalmi rendszer hogy újra meg kelljen kérdezni. És itt is ugyan azok a kommentelők fogják leírni ugyan azt az álláspontjukat.
Egyébként meg: 2022.02.22. 22 óra 22 perc. Ezt a dátumot jegyezd meg, és csak gyűjts csendben konzervet és gyertyát addig. Én is ezt teszem.
2017. aug. 31. 01:00
23/31 anonim válasza:
Nem hiszem.
Ma már olyan fejlett katonai technológiával rendelkeznek egyes országok,hogy nem érdemes.
Marad a gazdasági háború,de végül is,az mindig zajlik,így ha így veszed,most is világháború van.
Helyi háborúk lehetnek,lás pl orosz-ukrán konfliktus,de abban nem hiszek,hogy egész Európa újra hadban fog állni.
2017. aug. 31. 01:13
24/31 anonim válasza:
'Közeleg az a nap is amikor erre nem kérdeznek rá, és megtanulják használni a "keresés" gombot a Gyakorin?'
Engem inkább az érdekelne, mikor jön el az a nap, amikor nem a 3. világháborúról fognak agyalni.
2017. aug. 31. 01:22
25/31 anonim válasza:
jav* nem a 3. világháborún fognak agyalni.
2017. aug. 31. 01:28
26/31 anonim válasza:
USA, Oroszország, Kína. Ezen a 3 nagyhatalmon múlik minden. Egyelőre nincs olyan ürügy amiért háborút lehetne indítani. Persze, ez könnyen megváltozhat, ha Szíriában az oroszok kilőnek egy amerikai repülőt, vagy akár fordítva. Ha érdekükben lesz a háború, akkor ez elegendő ok lehet rá. A nyertes pedig az lesz, aki mellé beáll Kína. Európa az USA-t fogja választani, mivel a NATO révén szövetségben állunk velük, ez nem is kérdéses.
2017. aug. 31. 08:02
27/31 monen válasza:
Az 1990'es évek derekán olvastam egy írást a kanadai neten. Azt írták benne, hogy az arab-világ lesz az első, ami menni fog, aztán jön Korea-Japán-Kína valamiféle háborúban. Végül kb. úgy 2050-re Európa fog vérbe borulni, amikoris muzulmán-keresztény háború fog itt dúlni. Azt írták ez egy 100 éves előre megírt forgatókönyv, ami végre lesz hajtva. Ha nem jött volna be az arab-világra vonatkozó része, és ha nem emlegetnék állandóan Koreát és Kínát, és ha nem áradna a sok zsidók és keresztények által megbántott és lebombázott muzulmán Európába, akkor ez csak egy összeesküvés elmélet lenne, de mivel ....
2017. szept. 3. 02:58
28/31 anonim válasza:
monen: ilyenkor nehéz eldönteni, hogy valaki ennyire előrelátó, vagy tényleg létezik valamilyen forgatókönyv. Utóbbit azért ennyivel előre kétlem.
Afrikára szerintem a közeljövőben durva népirtások és vallási villongások várhatóak (illetve utóbbi már zajlik, például Nigériában). Ez már most borítékolható, de nem tudok semmiféle tervről.
2017. szept. 3. 11:48
29/31 anonim válasza:
Nem lesz harmadik világháború csak akkor ha valamelyik pihentagyú vezető akinek màr unalmas otthon tárolni az atomot fogja és ledobja pl:japánra. De még akkor sem lesz világháború csak atomháború ami annyit takar hogy pl: kórea ledobja az atomot japánra mert egy fejlettebb ország mint ő de ha kórea lebombázná japánt akkor már oroszból és az usából repülne az atom
2017. szept. 12. 21:33
30/31 anonim válasza:
Amúgy az atombomba ledobás terrorizmusnak számít,úgyhogy felesleges csúnyarosszarabozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!