Lehetséges a "Harmadik Világháború"?
"Németország és Anglia vagy Franciaország is egy szövetségben van."
Hitler és Sztálin is egy szövetségben volt. Csak te megint inkább fagyizni mentél történelem óra helyett.
"De ott van Észak Korea és ott valamilyen hülyéről hallottam.Neki akkor vannak birkái?"
Náluk kicsit más a kultúra. A távolkeleten jól működtek mindig a császárságok, diktatúrák, meg az egész hierarchia.
Pl. vannak kínai tanítványok az egyetemen, ők meg vannak győződve hogy a politikusok rendesek és meg sem kérdőjelezik a döntéseiket.
De pl. nálunk sosem működne egy diktatúra. Pl. OV-t nagyon sokan viktátorozzák, de gyenge ő ahhoz.
Egy ilyen népet nem lehet igába hajtani, ahol 10 millió ember 10 millió felé húz.:)
'Hitler és Sztálin is egy szövetségben volt.'
Amit egyik sem vett túl komolyan, kettejük között ordas különbségek voltak ideológiailag, politikailag, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy más szövetségek is erre a sorsra jutnak. Néha a történelem képes furcsaságokat produkálni, de ezekből általános következtetést nem lehet levonni.
"Én is beteg vagyok és nekem itt van az asztalon hat alma.
Mégsem ettől lesz világháború."
Na jólvan én mentem aludni inkább xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!