Nőként szerződéses katonának szeretnék szegődni, de kisfiam még csak 15 hónapos. Van olyan, aki már ilyen korán ment 10 hetes kiképzésre?
Par aprosagot kihagytal kerdezo. A parod tamogat ebben a dontesben? Hogy gondoltatok megoldani a kicsi felugyeletet?
10 het nem a vilagvege, foleg hogy nem hiszem hogy egyben ott kell lenni, de utanna van terved? Kozel van az alakulat? Mit csinalsz ha 200 km-re helyeznek ki, megeri koltozni? Valthatsz alakulatot, de az is idobe telik, felteve hogy epp a te szakosodasodra van szukseg.
Ha tul vagy a kikepzesen a nokkel ugyis kiveteleznek, tobbnyire papirtologato leszel, 8 oraban, utanna mar sima ugy.
Én csak egy dolgot nem értek, azt mondod, hogy egy kisvárosban élsz és ott nincsenek lehetőségek.
Nem egyszerűbb lenne elköltözni a GYEREKEDDEL és a pároddal együtt Budapestre vagy egy nagyobb városba, mint elmenni katonának, ahol úgyszintén hetekig, de lehet, hogy hónapokig nem lehetsz vele és ő egyedül lesz?
Azt mondtad, hogy Budapesten jobbak a lehetőségek, tapasztaltad.
Vagy miért nem kezded újra az egyetemet? Ha egyetlen tárgy miatt nem sikerült az azért orvosolható szerintem.
De ha mindenképpen katonának akarsz állni, én azt javaslom, hogy várj vele legalább 1-2 évet, de a legjobb lenne ha ameddig iskolás lesz addig várnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!