Nőként szerződéses katonának szeretnék szegődni, de
kisfiam még csak 15 hónapos. Van olyan, aki már ilyen
korán ment 10 hetes kiképzésre?
#katona #szerződéses katonaság nőként #kisgyerek mellett 10 hetes kiképzés
Úgy tudodom, hogy kisgyermekes anyukákat nem küldenek külszolgálatra.... (bar lehet rosszul tudom, de valami rémlik...)
Nekem csak 1 kérdésem van: mi lesz a gyerekkel?
2017. aug. 1. 16:49
De, küldenek, már nincs ilyen megkötés. Akit hívnak mennie kell.
Meg ha nem is kellene valami csoda folytán, belegondoltál mi lenne a gyerekeddel ha hetekig, hónapokig nem látna mert mondjuk kivisznek a határ mellé?
2017. aug. 1. 16:51
Harcolni akarsz, vagy babázni? Döntsd el, kopasz!
2017. aug. 1. 17:15
11 eve vagyok katona, es uzennem a sok kanapeharcosnak hogy a tobbseg nem tudja mit beszel, te meg kerdezo lehet varhatsz meg egy darabig, kriteriumnak megfelelo nok nem nagyon vannak. A tobbseg maximumra kihasznalja a gyereknevelesi szabit,megvarjak mig a gyereket lehet bolcsibe vinni.
2017. aug. 1. 20:14
Az az igazság hogy a kiképzés valóban 10 hét, de utána mit csinálsz ha a gyerekedet kb havi 1napra láthatod mert pl határszolgálatot látsz el, vagy gyakorlaton leszel? A missziót meg nem is írtam még, oda úgyse visznek egyből, szerintem ameddig pici a gyerek, felejtsd el ezt a melót, amúgy se nőknek való, és nem egy családbarát munkahely
2017. aug. 1. 21:09
Basszus, ha szerintetek egy katonának se lehet gyereke, akkor egy országnak se lenne hadserege, vagy csak 20 év körüliekből állna... gondolkozzatok már.
Kérdező, remélem, megkapod a neked megfelelő választ. Szép szakmát választottál, akkor is értékelendő, ha esetleg nem fogsz megfelelni a felvételkor.
2017. aug. 2. 00:46
"ha szerintetek egy katonának se lehet gyereke"- Rákérdezek!
Téged nem az eszedért szeretnek, ugye?
2017. aug. 2. 08:06
28/43 A kérdező kommentje:
Nekem is lenne egy kerdesem: ha egy anya bolcsibe adja a gyereket az szar anya??? A szoptatos naciknak uzenem: en is egy vagyok kozulletek. Mi lesz a gyerekkel: csalad, apa es bolcsi. Bar nem tartozik senkire(!), de nem minden csalad engedheti meg maganak, h 3-4 gyereket neveljen, ahol anyuka otthon ul es ott teszi a dolgat. Mar eretsegi utan is eszembe jutott, de elobb tanulni szerettem volna, ami vegul 4 ev utan nem alakult fenyesen 1 tantargy miatt. Igy ujra tervezek. Mint volt Pesti lakos tudom, h ott konyebb elhelyezkedni, de kisvarosban egy anyanak sincs ilyen luxusban resze! A kepet es nevet kommentben varom es kuldom a sajatom is, hatha meg ismerjuk is egymast, akkor mindjart nem ilyen nagy senki szaja. Az erdemleges valaszokat ujfent koszonom!
"A szoptatos naciknak"
Szegény gyereked! Borzalmas undorító vagy, még "nácizol" is.
Akik arról írtak, hogy nem egy sima munkáról van szó, hanem szolgálatról, bevetésről, parancsteljesítésről - ami nem fog igazodni a te igényeidhez - azt el tudtad olvasni, meg tudtad érteni?
Nem arról volt szó, hogy ne menj dolgozni és ne menjen bölcsibe a gyerek.
Na ne mondd már,hogy nem tudsz egy boltban elhelyezkedni - csak harcolni vagy képes, elég sok nő megteszi.
2017. aug. 2. 09:39
A bölcsibe adás nem egyenlő azzal amire te készülsz..
2017. aug. 2. 09:48
Kapcsolódó kérdések: