Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hogy értékelitek, hogy Csehors...

Jeffrey Spender kérdése:

Hogy értékelitek, hogy Csehországban lassan alkotmányos jog lesz a fegyvertartás?

Figyelt kérdés
[link]
2017. jún. 30. 15:20
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

"És akkor baj esetén megkéred a támadód, hogy várjon már 20 másodpercet, amíg előkaparod a pisztolyodat, hogy jól lepuffantsd? Ha nincs a kezed ügyében az önvédelmi eszköz, akkor kitörölheted vele a fenekedet, ezt cseszi el mindenki. Hiába van nálad pl. gázspray ha a táska aljára van süllyesztve és két pillanatnál tovább tart használatra késszé tenni."

Combtokból megfelelő gyakorlással gyorsan elő lehet rántani a fegyvert, ezt te is tudod. Ugyanúgy azt is, hogy legtöbbször nincs a kezed ügyében a fegyver, mikor megtámadnak, de alaposan gyakorlással tokból gyorsan elő lehet húzni. A kezed ügyében csak akkor van, ha már előre észleled, sejted a fenyegetést, de ez ritkán van.

A többire már nem reagálok, egyszerűen ugyanazokat a köröket futjuk, úgysem tudlak meggyőzni, bár korábbi tapasztalatok alapján nem is vártam. A te szemedben én, és a többi fegyvertartó is csak potenciális bűnözők vagyunk...

2017. júl. 2. 00:42
 42/45 De La Cruse ***** válasza:
100%

Nincsen gond a fegyverviseléssel.

Bár sokan emelik fel a hangjukat a fegyverviselés ellen de ma már nem a két évvel ez előtti világot éljük.

Ma már jön a migráns és leüt és allah nevében megerőszakolja a feleségedet vagy a lányodat.

Láttam olyan You Tube-os balhékat ahol csak akkor hátráltak meg azok a nagyon nagy bajban élő menekültek egy családtól amikor a férj elővett egy pisztolyt. Addig a családja a háta mögött el tudott futni.

Továbbra is özönlenek a kontinensre ilyen felsőbbrendűségi komlpexusban szenvedő iszlamista fiatalok akiknek nem bűn a nő verése vagy megerőszakolása, mert Allah megengedte nekik.

Eddig is volt minden háztartatásban kés a konyhában, mégsem gyilkoltuk egymást halomra. De most más veszély ellen kell felfegyverkeznünk.

2017. júl. 2. 06:33
 43/45 anonim ***** válasza:
0%

"Combtokból megfelelő gyakorlással gyorsan elő lehet rántani a fegyvert, ezt te is tudod. Ugyanúgy azt is, hogy legtöbbször nincs a kezed ügyében a fegyver, mikor megtámadnak, de alaposan gyakorlással tokból gyorsan elő lehet húzni. A kezed ügyében csak akkor van, ha már előre észleled, sejted a fenyegetést, de ez ritkán van. "

Ruha (jelen esetben nadrág) alól combtokból te hogy rántod elő a fegyvert? Most komolyan, ebből megnéznék egy bemutatót. Övet kicsattintod, kifűzöd, gomb le, cipzár le, gatya letol a bokádig és már kaphatod is elő. Hát ha nem röhögi halálra magát a támadó, akkor esetleg lelőheted. Bár ilyen pózban nagyon menekülni se tudnál, sőt még lépni se :D

Vagy esetleg te úgy tervezted a rejtve viselést, hogy a nadrágra kívülről rakod rá a tokot? :D

"A többire már nem reagálok, egyszerűen ugyanazokat a köröket futjuk, úgysem tudlak meggyőzni, bár korábbi tapasztalatok alapján nem is vártam. A te szemedben én, és a többi fegyvertartó is csak potenciális bűnözők vagyunk..."

Nem potenciális bűnöző, csak potenciális, szöveget értelmezni nem tudó, fegyvereket helyükön kezelni nem tudó, neten vagánykodó 16 éves gyerekek.

Már a kérdést kiíró jóember is többször zaklatott privát levelekben, teljesen eltérő témák kapcsán, vele kapcsolatban komolyan gondolom, hogy mentálisan nem beszámítható.

"Ma már jön a migráns és leüt és allah nevében megerőszakolja a feleségedet vagy a lányodat. "

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Láttam olyan You Tube-os balhékat ahol csak akkor hátráltak meg azok a nagyon nagy bajban élő menekültek egy családtól amikor a férj elővett egy pisztolyt. Addig a családja a háta mögött el tudott futni. "

Ezt én is láttam, talán itt linkelték. Nagyon szép volt, csak megint az a helyzet, hogy ha te ezt fegyvertartással kezelnéd, azzal gyakorlatilag elismered a problémát és együtt akarsz vele élni. Erre nem ez a megoldás. Az ilyen embereket be sem kellett volna engedni és nem lenne a probléma. Te sem engednél betörőt a házadba, csak hogy megmagyarázd a fegyvertartás jogosságát, ugye?

2017. júl. 2. 12:03
 44/45 anonim ***** válasza:
0%

"Nem potenciális bűnöző, csak potenciális, szöveget értelmezni nem tudó, fegyvereket helyükön kezelni nem tudó, neten vagánykodó 16 éves gyerekek.

Már a kérdést kiíró jóember is többször zaklatott privát levelekben, teljesen eltérő témák kapcsán, vele kapcsolatban komolyan gondolom, hogy mentálisan nem beszámítható."

Magadról állítasz ki ezzel szegénységi bizonyítványt, hisz nem ismersz, ahogy a kérdezőt sem, mégis személyeskedsz, sértegetsz. Innentől nem tartalak érdemesnek a vitára, ne is írj, a kérdést is törlöm a listámból.

2017. júl. 2. 19:48
 45/45 anonim ***** válasza:
A kérdezőt épp eléggé ismerem, arról meg nem tehetek, hogy folyton ugyan azokat az érveket hozod fel amiket cáfoltam. Így aztán valóban nem lehet vitatkozni. Az meg abszolút nem érdekel, hogy mit törölgetsz honnan.
2017. júl. 2. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!