Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ha 5évet lehúzok a légióban...

Ha 5évet lehúzok a légióban hogy fognak rám tekinteni az emberek, illetve a hatóságok?

Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 14:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Amúgymeg ha érdekel menjél amíg nem leszel túlkoros.Felsőfokú végzettséged van?Nincs?

Akkor úgyis nyugatra mennél melózni úgyjogy menjél.

Az első francia rendőr útbaigazít.Nem vicc.Segíteni fog.

De ma már van gugli úgyhogy oda lehet találni egy toborzóirodába.Esetleg direkt leutazol Aubagne-ba vagy Castelnauderry-be és ótt valamelyik laktanyában jelentkezel.

Minden kopaszt úgyis ezek közül valamelyikbe visznek akárhol is jelentkezett

2017. jún. 28. 06:28
 22/37 A kérdező kommentje:
Aubagne a legjobb választás :D
2017. jún. 28. 12:47
 23/37 anonim ***** válasza:
Sportolsz valamit ? Merth ha csak xboxolgatsz és eldöntötted hogy milyen jó buli lövöldözgetni akkor ajjaj . .
2017. jún. 29. 08:00
 24/37 A kérdező kommentje:
Rendszeresen sportolok,közöm nincs semmilyen játékkonzolhoz. Izmos kötésû vagyok,nem nagydarab,de jól láthatóan sportos és esztétikus fizikummal rendelkezem. Pontosabban,4éve testépítek,azelõtt Athletikáztam
2017. jún. 29. 10:53
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát a testépítést feldughatod magadnak . . box, birkózás, judo, thai box na ezek a sportok . .
2017. jún. 29. 11:50
 26/37 anonim ***** válasza:

Off

Úgy vettem észre egyébként hogy azért az se baj ha xboxolgat az ember.Nem tudom mennyit számít de kézügyességet meg a minden sarkot figyelést szerintem fejleszti.Nyilván nem olyan mint az airszoft meg a paintball de a semmittevésnél többet ér.

Alighanem számít hogy én azért tudom is hogy melyik fegyó micsoda ami a játékba van.Meg én világéletemben militaryztam nem a játék az egyetlen kapcsolatom a fegyverekkel,katonasággal.

On

Menjé' amíg tart a lelkesedés,nincs nő aki befékezzen,vagy túlkoros nem leszel.30fölött nem ajánlják gondolom tudod.

Amúgyse lehet túl jó érzés amikor egy tőled 5-8évvel fiatalabb tizedes ordítja le a hajadat.Vagy inkább a fejbőrödet.

Csinálj egy pár hónapos keményebb edzésprogramot előtte,tanulj franciául.Ott majd lesz persze intenzív nyelvtanfolyam a kiképzés keretein belül de sokkal könnyebb dolgod lesz ha valamilyen szintre eljutottál még itthon.

2017. jún. 29. 12:00
 27/37 A kérdező kommentje:
25ös,életedben nem futottál annyit,amennyit én naponta futok :D nekem nem kottyan meg,mivel a melóbajárásom is gyalog oldom meg,ami napi 30km. És immár a 7.hónapja.
2017. jún. 29. 13:50
 28/37 anonim ***** válasza:

Csak egy taknyos szájhős, nem is tudom miért vesz bárki komolyan egy ilyen embert, aki már mindjárt ezzel indít, hogy "hogy fognak rám tekinteni az emberek". Én nem tudom, hogy akkor hogy fognak, de én most pl. eléggé sügérnek nézlek.

A jelentkezésig nem fogsz eljutni, csak jártatod a pofikádat, erre egy nagyobb összeggel fogadnék.

2017. jún. 30. 00:10
 29/37 anonim ***** válasza:
Na, fogadjunk. Az írásodat elnézve, ha eljutnál a jelentkezésig egyáltalán, akkor is kiszórnak a pszichológiain.
2017. jún. 30. 17:15
 30/37 anonim ***** válasza:
83%

úgy menj ki hogy a visszaútra is legyen pénzed.

Ahogy elnézem te azt gondolod hogy a fizikai teljesítményről szól az egész valójában az a legkevesebb probléma. Pszychológiai teszteken valószínűleg még itthon sem engednének téged át az írásaidból ítelve nem hogy még az idegenlégióba

2017. jún. 30. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!