Ha 5évet lehúzok a légióban hogy fognak rám tekinteni az emberek, illetve a hatóságok?
Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 14:01
11/37 anonim válasza:
A légio sem az az elit egyseg ami valaha volt. Ilyen esszel hogy hajt a kalandvagy ne menj oda. Sok ilyet lattam mar akinek ilyen volt a hozzáállása es az első bevetésen összeomlik
12/37 A kérdező kommentje:
Hát,fiatalnak fiatal vagyok,de az,hogy 120kmet kell menetelni 30kgs menetfelszereléssel,szerintem lófsz:D nem láttál te semmit,csak okoskodsz gyk-n.aztán ha bekerülök meg az irigység esz meg ugyebár
2017. jún. 27. 17:21
13/37 A kérdező kommentje:
Tipikus nagyképû "magyar?" mentalitás volt ez a válasz,van egy érdekes megérzésem is. De azt nem írom ide,bevetés...vesd be a krumplit inkább,ne kommentálj amikor azt se tudod hogy milyen egyáltalán egy légiós élete.
2017. jún. 27. 17:30
14/37 anonim válasza:
Több ezer ember csinált már meg hasonló távokat itthon csak ebben az évben, köztük 60 fölötti nénik, csak úgy hobbiból teljesítménytúrákon és ultrafutásokon. Annyira nem egy különleges teljesítmény.
15/37 A kérdező kommentje:
Pontosan :) tény,bekell hogy törjék a bakàt,a valóság az,hogy mindenkinek tudnak leckét adni,ha a caporal mosógépében mosod a ruháid,akkor kidobálja a ruháid,veled együtt :D Castelnaudary mindenesetre szopatós :D
2017. jún. 27. 17:47
16/37 anonim válasza:
Légió egy csürhe, amit a halálbüntetés/testi fenyítés/francia állampolgárság tart össze.Kemény katonát találsz mindenhol. Ha annyira elit helyre akarsz menni , Navy Seals. Bár oda ész is kell ,nem elég ha kalandvágyból hajlandó vagy megdögölni.
17/37 anonim válasza:
Srácok, inkább örüljünk hogy önszánt és dalolva szelektálja magát. Where is the problem?
18/37 A kérdező kommentje:
Marche ou Créve!!
2017. jún. 27. 22:11
19/37 anonim válasza:
5 évet lehúztam pékként most hogy fognak rám tekinteni az emberek ?
kb ezt kérdezted
20/37 anonim válasza:
Bárki lehet légiós akinek van állóképessége meg kitartása.De a légió 2.ejtőernyős ezredébe már nem kerül akárki.Márpedig az az a ,,légió"amire gondol az átlagember.Őket viszik a tengerentúlra hogy valakinek elkenjék a pofáját.
Ez a légiódolog olyan mint a szpecnaz.Az oroszoknál minden special naznacsenyijea ami nem a sztenderd rendőrség.
De a hadsereg légideszantja az igaz szpecnaz ami a mudzsahedekre vadászott afganisztánban meg most Szíriában a mostani kecskeszexuálisokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!