NATO vs Oroszország? Ki győzne?
44-es, magyarban azért választják többen Nyugatot az oroszok helyett, mert még él bennük, milyen volt 1990 előtt szovjet kommunista befolyás alatt élni, amikor is diktatúra működött. Oroszország pedig a Szovjetunió jogutód állama, ahol még jelen vannak a szovjet éra maradványai.
Nem a Nyugat kényszerített ránk egy elnyomó politikai, ideológiai rendszert, hanem a szovjetek. Remélem így már érthető a Nyugat-barátabb hozzáállás.
Figyelj.
Te egy oroszbérenc kommentelő vagy, aki ezért fizetést kap, de nem bánom válaszolok neked:
" gondolj bele Oroszország mellet ott áll Kina is szerinted ez a két hatalom összefog akkor azt hiszed marad hírmondója a nátó nak .ert szerintem nem. "
Kína nem áll Oroszország mellet. Kínának ezerszer több érdeke fűződik az USa-hoz és a Nyugathoz mint az oroszokhoz. Egyébként a Kínai hadsereg még rosszabb mint az orosz szóval erről ennyit.
"Te nagyon meg vagy áldva ezzel a nyugattal mikor Putyin is elmondta hogy a nyugat azért kóstolgat minket mert félnek tőlünk. "
LOL :D
"A nátó erős tényleg nagyon erős katonai hatalom de ha Oroszország és Kína összefog szerintem esélytelen bármilyen nátó erőfeszítés szerintem még Oroszországgal szemben is az. Nem tudom miért isteníted ennyira a nyugatot szabad kérdeznem hogy miért?:)"
Nem istenítjük, csak tisztában vagyunk a tényekkel.
Te viszont egy álomvilágban élsz.
Az USA+EU gazdasága 15-szöröse az orosznak. Ez mindent eldönt.
"Utolsó rohadtul nem kapok érte fizetést ha tudni akarod csak kiállok a hazám mellet de lehet te kapol pénzt a nyugat nyalizásért"
Azért jött 20 percen belül a válasz ugye?
Direkt néztem, kíváncsi voltam rá.
Egy bértollnok vagy, ez nyílvánvaló.
".... csak kiállok a hazám mellet ...."
Basszus, te valahol lemaradtál vagy 40 évet.
A hazád (már ha Magyarországra gondolsz) a NATO tagja és nem a Varsói Szerződésé!
'Üdv Szentpétervárról:))'
79-es, szerintem marhára nem Magyarországból ír.
Nem olvastam végig az összes választ, úgy válaszolok!
Figyelj, ez egyáltalán nem kérdés hogy a Nato győzne!
Csak egyedül már Amerika egyenlő, de szerintem még erősebb is mint Oroszország, már a Nato nélkül legyőzné, nemhogy az egész Natoval!
Alapból butaság a kérdés, mert egy egész csoportot küldenél egy ország ellen, ráadásul abban a csoportban vannak olyan országok (De legalábbis 1!!!) amelyek egyedül is megverhetnék az Oroszokat, nemhogy egyszerre többen!
Ez olyan mint ha kettő egyenlő erejű ember verekedne az utcán ( USA VS Oroszország) aztán még az egyiknek jönnek a kis haverjai is (USA-nak).
Alapból az USA vagy 100 millió lakost bevethetne, magyarul majdnem az egész Orosz népet!
Ezt meg hadjuk már hogy mennyivel keményebbek az Oroszok . .
Mert sok bunyós videójuk van fent ? Vagy Yuri Boyka a filmben Orosz ? :D
Ennyi erővel látok pár cigányt verekedni az úton, aztán meg írogatok ide hogy visszatudnánk szerezni a Kárpát medencét, mert a mi cigányaink mennyivel keményebb emberek a többi ország lakóinál . .
(Elnézést cigányok, nem rasszista akartam lenni, csak példát mondtam!)
Utolsó te aztán rohadt nagy baromságot írtál ha szabad ezt mondanom m1 is higgyétek azt hogy a nátó erősebb mint Oroszország mindenkinek a szíve joga .
Usa legyőzné Oroszországot erősen kétlem de nem vitázom mert úgy látom itt sok a nyugat rajongó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!