Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » NATO vs Oroszország? Ki győzne?

Xbox333 kérdése:

NATO vs Oroszország? Ki győzne?

Figyelt kérdés

2016. nov. 5. 11:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
0%
Igen szabad 19 éves vagyok jó ha ezt mondod akkor hagyjuk a Szovjet uniót gondolj bele Oroszország mellet ott áll Kina is szerinted ez a két hatalom összefog akkor azt hiszed marad hírmondója a nátó nak .ert szerintem nem. Te nagyon meg vagy áldva ezzel a nyugattal mikor Putyin is elmondta hogy a nyugat azért kóstolgat minket mert félnek tőlünk. A nátó erős tényleg nagyon erős katonai hatalom de ha Oroszország és Kína összefog szerintem esélytelen bármilyen nátó erőfeszítés szerintem még Oroszországgal szemben is az. Nem tudom miért isteníted ennyira a nyugatot szabad kérdeznem hogy miért?:)
2016. nov. 6. 16:33
 42/67 anonim ***** válasza:

44-es, magyarban azért választják többen Nyugatot az oroszok helyett, mert még él bennük, milyen volt 1990 előtt szovjet kommunista befolyás alatt élni, amikor is diktatúra működött. Oroszország pedig a Szovjetunió jogutód állama, ahol még jelen vannak a szovjet éra maradványai.

Nem a Nyugat kényszerített ránk egy elnyomó politikai, ideológiai rendszert, hanem a szovjetek. Remélem így már érthető a Nyugat-barátabb hozzáállás.

2016. nov. 6. 16:52
 43/67 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj.

Te egy oroszbérenc kommentelő vagy, aki ezért fizetést kap, de nem bánom válaszolok neked:

" gondolj bele Oroszország mellet ott áll Kina is szerinted ez a két hatalom összefog akkor azt hiszed marad hírmondója a nátó nak .ert szerintem nem. "

Kína nem áll Oroszország mellet. Kínának ezerszer több érdeke fűződik az USa-hoz és a Nyugathoz mint az oroszokhoz. Egyébként a Kínai hadsereg még rosszabb mint az orosz szóval erről ennyit.

"Te nagyon meg vagy áldva ezzel a nyugattal mikor Putyin is elmondta hogy a nyugat azért kóstolgat minket mert félnek tőlünk. "

LOL :D

"A nátó erős tényleg nagyon erős katonai hatalom de ha Oroszország és Kína összefog szerintem esélytelen bármilyen nátó erőfeszítés szerintem még Oroszországgal szemben is az. Nem tudom miért isteníted ennyira a nyugatot szabad kérdeznem hogy miért?:)"

Nem istenítjük, csak tisztában vagyunk a tényekkel.

Te viszont egy álomvilágban élsz.

Az USA+EU gazdasága 15-szöröse az orosznak. Ez mindent eldönt.

2016. nov. 6. 17:08
 44/67 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó rohadtul nem kapok érte fizetést ha tudni akarod csak kiállok a hazám mellet de lehet te kapol pénzt a nyugat nyalizásért
2016. nov. 6. 17:27
 45/67 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó rohadtul nem kapok érte fizetést ha tudni akarod csak kiállok a hazám mellet de lehet te kapol pénzt a nyugat nyalizásért"

Azért jött 20 percen belül a válasz ugye?

Direkt néztem, kíváncsi voltam rá.

Egy bértollnok vagy, ez nyílvánvaló.

2016. nov. 6. 17:54
 46/67 anonim ***** válasza:
93%

".... csak kiállok a hazám mellet ...."

Basszus, te valahol lemaradtál vagy 40 évet.

A hazád (már ha Magyarországra gondolsz) a NATO tagja és nem a Varsói Szerződésé!

2016. nov. 6. 18:16
 47/67 anonim ***** válasza:

'Üdv Szentpétervárról:))'

79-es, szerintem marhára nem Magyarországból ír.

2016. nov. 6. 18:20
 48/67 anonim ***** válasza:
54%
Nem magyarországról írok és képzele el hogy nem kapok fizetést azért hogy ide irkálok csak vasárnaponként sokat netezek mert van rá időn drága nagy tudású barátom
2016. nov. 6. 18:27
 49/67 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes választ, úgy válaszolok!

Figyelj, ez egyáltalán nem kérdés hogy a Nato győzne!

Csak egyedül már Amerika egyenlő, de szerintem még erősebb is mint Oroszország, már a Nato nélkül legyőzné, nemhogy az egész Natoval!

Alapból butaság a kérdés, mert egy egész csoportot küldenél egy ország ellen, ráadásul abban a csoportban vannak olyan országok (De legalábbis 1!!!) amelyek egyedül is megverhetnék az Oroszokat, nemhogy egyszerre többen!

Ez olyan mint ha kettő egyenlő erejű ember verekedne az utcán ( USA VS Oroszország) aztán még az egyiknek jönnek a kis haverjai is (USA-nak).

Alapból az USA vagy 100 millió lakost bevethetne, magyarul majdnem az egész Orosz népet!

Ezt meg hadjuk már hogy mennyivel keményebbek az Oroszok . .

Mert sok bunyós videójuk van fent ? Vagy Yuri Boyka a filmben Orosz ? :D

Ennyi erővel látok pár cigányt verekedni az úton, aztán meg írogatok ide hogy visszatudnánk szerezni a Kárpát medencét, mert a mi cigányaink mennyivel keményebb emberek a többi ország lakóinál . .

(Elnézést cigányok, nem rasszista akartam lenni, csak példát mondtam!)

2016. nov. 6. 21:53
 50/67 anonim ***** válasza:
49%

Utolsó te aztán rohadt nagy baromságot írtál ha szabad ezt mondanom m1 is higgyétek azt hogy a nátó erősebb mint Oroszország mindenkinek a szíve joga .

Usa legyőzné Oroszországot erősen kétlem de nem vitázom mert úgy látom itt sok a nyugat rajongó:)

2016. nov. 6. 22:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!