Xbox333 kérdése:
NATO vs Oroszország? Ki győzne?
Figyelt kérdés
2016. nov. 5. 11:19
2/67 anonim válasza:
NATO.
De ez egyéni vélemény,sok mindentől függ a háború kimenetele.A vezetők taktikájától kezdve a megfelelő utánpótlás biztosításán át az esetleges szövetségesekig pl Kína.
Ezt nehéz így megjósolni.Szerintem még egy politológus/biztonságpolitikai szakértő se tudná neked megmondani biztosan.
3/67 anonim válasza:
Natonak jobb a gazdasága mint Oroszországnak. Oroszország függ a nyersanyag exportól, aminek az egiyk fő felvásárlója az EU ami ugye háború esetén kiesne, így az orosz bevételek is megcsappanának. Ha Kína és India nem támogatná őket,esetleg ellenségesen lépne fel biztos lenne az Orosz bukás, ha támagnák akkor 1:1 arányú lenne a harc.
4/67 anonim válasza:
NATO. Mivel a NATO tagállamok hadsereg főként magasan kiképzett hivatásos katonákból áll, az Orosz haderő többsége viszont még mindig sorkatonákból áll akik hiába több évet töltenek el a hadseregben, kényszerből teszik nem hivatásból.
5/67 anonim válasza:
Oroszország, mert mellette ott áll leghűségesebb szövetségese Magyarország és hadserege.
6/67 anonim válasza:
Nekükn kb. tökmindegy, melyikük maradna talpon, mert Magyarország megsemmisülne.
7/67 anonim válasza:
Egyértelműen Oroszország. Ez miért kérdéses?
8/67 anonim válasza:
Ha atomháború lenne akkor senki.
Ha konvencionális háború akkor a NATO.
- 15-ször akkora gazdaság
- fejlettebb haditechnika
- gyakorlott hadsereg (USA elsősorban)
- létszámfölény
- támogatás a többi országtól
9/67 anonim válasza:
Ha fogadni kellene, én a NATO-ra tennék, de inkább kihagynám a dolgot, ha egy mód van rá.
10/67 anonim válasza:
Szerintem is a NATO, okokat a #8-as válaszoló szépen összeszedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!