Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek milyen jelenleg a...

1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=Zp21SQhfOg4

Ez már 2014 vagy csak később rakták fel a videót?

2016. okt. 8. 09:20
 12/17 anonim ***** válasza:

10es, biztos ugy van ahogy mondod, én a népcsoportokat csak nyelvészeti szempontból tudom, de ott a francia, ooasz, spanyol, stb, mint latin nyelvek abszolút rokonai a germán nyelvelnek

És az indoeurópai, vagy indpgermán nyelvfelosztást megnézve látszik, hogy a kelták, a szászok is germánok... ha a nyelveket megnézed, simán látszik: trois, three, drie... (három) közös gyökérről fakad

Érdemes egyébként a témában Nádasdy Ádám ELTEsnyelvtudomány előadását követni, nagyon élvezhető, és a netennis fenn van

2016. okt. 8. 09:56
 13/17 anonim válasza:
Nyugi meg akkor is ha most jobban erdeklik oket a ms nepek meg akkor is utaljak a magyarokat.En romaniaban elek(sajnos)es akkor is ha a buszon telefonalok ramszol egy roman, hogy "afara afara cu unguri din tara"(kifele kifele a mgyarokkal az orszagbol)
2016. okt. 8. 12:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Sajnálattal hallom, szörnyű lehet megélni ezeket.

Mi lehet az eredete a románok magyargyűlöletének?

2016. okt. 9. 14:59
 15/17 anonim ***** válasza:

Jó kérdés.

De mások gondolatait csak ők tudják megmondani...

viszont a magunkét mi tudjuk, így a dolog kezdhető a saját résszel: mi az oka a magyarok romángyűlöletének?

2016. okt. 9. 18:45
 16/17 A kérdező kommentje:

A magyarok egy részében több tartás van, magasabb szabványoknak szeretnének megfelelni, elkötelezettek a munkájuk és a hazájuk iránt, vagy szimplán csak fasiszták :). Ezzel szemben a románok inkább mulatósabb népség, mindent a lehető legkönnyebben akarnak elérni, akár lopással. Állat módjára viselkednek, a magyarokkal ellentétben kevésbé rendszeretők.

Lásd: tücsök és a hangya https://www.youtube.com/watch?v=vViD4-LpniY

2016. okt. 10. 18:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Milyen jó, le lettem fasisztázva, büszke vagyok rá pfff
2016. okt. 10. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!