A magyarok többsége miért gyűlöli Amerikát zsigerből?
Igen, 1-es, az Egyesült Államok a világ ellensége...
Na persze...
Én nem gyűlölöm,de nekem sokkal szimpatikusabb Nyugat-Európa.
Sokkal szociálisabb,léteznek emberi jogok,stb.
Még Amerikában még mindig van halálbüntetés.
Bár szerencsére a demokraták vannak többségben,ha a republikánusok lennének,még ellenszenvesebbek lennének.
Szerencsére úgy néz ki jövőre Hillary Clinton lesz az elnök,és megint demokrata többség lesz.
Ha Bush lett volna,már szerintem sokkal nagyobb bajok lettek volna.
Még több gazdag,és gazdagabb ember lenne Amerikában,és több lenne a katonai konfliktus.
"" úgy pusztítják a földet, mintha lenne még 12. " Ez jelenleg az összes fejlett országra elmondható, köztük Magyarországra is.
"
Azért ez így nem igaz.
Egy amerikai ökológiai lábnyoma sokkal nagyobb,mint egy magyaré.
Szerintem az emeberek nagy része nem gyűlöli amerikát csak irigységből mivel látják micsoda dőzsölés megy kinnt
Nagyobb bajt csinált itt a két világháború és Oroszország 50 évig
Az amerikaiaknak egyébként elég érdekes gondolkodásmódjuk van ami nem feltétlen mindig szimpatikus számomra sem
Teljesen más értékrenddel élnek és gondolkodnak mint az európai emberek, ezeknél feszt vadnyugat van már vagy 200 éve meg a faji keveredés magasfoka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!