A magyarok többsége miért gyűlöli Amerikát zsigerből?
Más kérdésekben meg azt szeretné tudni a kérdező, hogy miért akar minden magyar Amerikában élni. (Rá lehet keresni, több ilyen is volt az oldalon!)
Mindkét feltételezés szélsőséges és értelmetlen.
Ilyen mértékben nem lehet általánosítani.
Méghogy "zsigerből"...
'"Aztán amerikai zenét hallgatsz, filmet nézel, ételt eszel, öltözködsz, beszélsz és még sorolhatnám"
Amerikait beszelek? Aha... '
Nyilván a nyelvükre gondol, de az nem amerikai, hanem az angol amerikai változata és akkor még nem hoztam fel az eltérő akcentusokat, az eltérő kifejezéseket.
És mi sem tartunk egyelőre ott, hogy az amerikai angolt mindenki beszéli.
'Az amerikai filmgyártás a világ elitjébe tartozik.'
Hollywood-ra gondolsz? Mert akkor ez csalóka. Vannak minőségi, klasszikus filmjeik, de ami a szuper produkciókat illeti (amiket nagy pénzeken forgatnak), azoknál már panaszkodnak, hogy a látvány fenomenális, de a történet nulla.
"a látvány fenomenális, de a történet nulla."
Amikor bemegyek a moziba, akkor ket ora kikapcsolodast varok. Ha hozza a film akkor elegedett vagyok, ha nem akkor nem.
Egy szóval sem állítottam, kérdező, hogy azokat a kérdéseket is Te tetted fel.
Csak azt akartam illusztrálni, hogy az ilyen "minden magyar, magyarok többsége" stb. áltlánosítások nem állják meg a helyüket se pro-, se kontra.
Nem lehet kimutatni azt sem, hogy a "zöm" utálja őket, aminthogy azt sem, hogy isteníti és ott szeretne élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!