Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok többsége miért...

A magyarok többsége miért gyűlöli Amerikát zsigerből?

Figyelt kérdés
Egy csomó nem politikai cikk alatt is mocskos Amerikáznak egyesek... Az amerikaiak annyira szemetek voltak mindig a magyarokkal szemben, hogy rengeteg magyart befogadtak 56-ban, és korábban, segélyszállítmányokat küldtek... Békében élhettek ott, semmilyen diszkrimináció nem érte őket. Akkor miért kell mindjárt gyűlölni őket, mintha ők lennének az ősellenség?

2015. nov. 25. 01:06
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Semmi baj, nyilván én sem írtam elég világosan. :)
2015. nov. 25. 16:55
 32/41 anonim ***** válasza:
43%

Nahàt,nyilvàn ideköltöztek a népszabadsàgosszavàs firkàszok hogy lepontozzàk a nem atlantista hsz-okat.Vagymi.

Most nézem lepontoztak a balos trollokok.

Hàt jól van megyek a szexualitàs topicba visszaszarezni a szàzalékpontjaimat.

Mellesleg javaslom a fent nevezett topic làtogatàsât a realitàsok makacs tagadóinak is.

Àmbàr képességeikről rendelkezésre àlló informâciók alapjàn jószívvel mégsem ajânlanàm nekik dehàt jólvan most az egyszer mert làtom nagy a baj.

2015. nov. 25. 20:05
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

" Aztán amerikai zenét hallgatsz, filmet nézel, ételt eszel, öltözködsz"

Ez a te egyéni döntésed, hogy nincs másra igényed.

Vannak művészmozik, magyar és európai filmek, zenék, a városban sokkal több a magyar, európai vagy más nemzeti étterem, kajálda, mint amerikai.

Mikor voltál utoljára pl. színházban?

Természetesen nagyon sok kitűnő amerikai alkotás is van, de gondolom, te csak a mainstream-re gondolsz, mert csak azt ismered az egyszerűséged okán.

2015. nov. 25. 21:01
 34/41 anonim ***** válasza:
43%
33-as szerinted hányan járnak színházba és hányan ülnek be egy hollywoodi filmre? Főleg a fiatalokra gondolok. Egyáltalán létezik még kimondottan magyar étterem? A bohócfigurás gyorsétteremben viszont hosszú sorok vannak hogy megegyék azt a szemetet. Ha neked ez jo akkor a te bajod. És ez csak a kulturális része. Hogy ez a pénzügyi gazdasági rendszer mekkora károkat okozhat 2008 óta látjuk. Hazudhatsz magadnak hogy van választásod, de igazából ezt ráderőltették, persze nem egyik napról a másikra hanem szépen lassan. Akik 90-es években született az csak ezt látta, és hát aki kólán és chipsen nevelkedett annak hiába is magyarázom.
2015. nov. 25. 21:30
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán amerikai zenét hallgatsz, filmet nézel,"

Ja,mert nem mintha ezek a termékek nem az amerikai társadalmat kritizálnák.

Szerintem nagyon sok jó amerikai film és rendező van.

Na,itt nem az olcsó,gagyi filmekre gondolok.

2015. nov. 25. 22:11
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

" hát aki kólán és chipsen nevelkedett "

Ezek nem a 90-es évek találmányai :)

Ne mondd már, hogy otthon ez a családi menü és mást nem kapni az üzletekben?

2015. nov. 25. 22:24
 37/41 A kérdező kommentje:
34. Van kimondottan magyar étterem, nem is kevés. Az pedig a te szegénységi bizonyítványod, hogy minden 90-es években született embert beskatulyázol.
2015. nov. 25. 22:36
 38/41 anonim ***** válasza:
77%
En Amerika barat vagyok es regen is az voltam. Amiota meg nem Magyarorszagon elek azota meg jobban az lettem.
2015. nov. 27. 13:45
 39/41 anonim ***** válasza:
52%

"En Amerika barat vagyok es regen is az voltam. Amiota meg nem Magyarorszagon elek azota meg jobban az lettem."

Azért használsz ékezet nélküli betüket :)

2015. nov. 27. 14:15
 40/41 anonim ***** válasza:
71%
Nem a magyarok, hanem a sötét oroszimádó, tizenöt éves széljobberek többsége gyűlöli Amerikát, ők meg ezen az oldalon erősen felülreprezentáltak.
2015. nov. 27. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!