Milyen az étel a katonaságnál?
Figyelt kérdés
Sokszor éhezik egy katona?2016. szept. 6. 17:58
1/9 Shai-Hulud válasza:
Miért éhezne??? Van rendes ellátmány, normális éhezés, illetmény, amiből vehet magának még kaját, ha esetleg kevés lenne.
Honnan veszel ilyen hülyeséget? :-D
2/9 Shai-Hulud válasza:
*normális étkezés....
(Na, már én is hülyeségeket írok.)
3/9 anonim válasza:
Meglepően jó! Anno mikor berukkoltam, a Zrínyin pl. nagyon is remek falható volt a kaja. Sőt, ha teríteni mentél, elvihetted a maradékot is (igaz, korábban kellett kelned hozzá).
A legszörnyűbbek messze az iskolai menzák, na ott aztán előfordul hogy hasmarsom lett a kajáktól :S
4/9 A kérdező kommentje:
Kiképzésekre gondoltam. Kb mennyi kalóriát vihetnek be naponta?
2016. szept. 6. 18:21
5/9 anonim válasza:
Erre nincs megkötés. Ha kevés a fejadag, ott a kantin, azt veszel amit akarsz :)
6/9 anonim válasza:
Jó a kaja csak beb@hszni nem lehet sajnos. Azt otthon anyám nyugdíjából szoktam..:D
7/9 anonim válasza:
Na, erre én is kíváncsi lennék, hogy miket csinálnak még a katonák a kiképzésen kívül.
8/9 Shai-Hulud válasza:
Ugyanazt, amit más rendes ember a munkaidején kívül.
A katona pontosan olyan ember, mint a többi, ugyanúgy él, alszik, eszik, szórakozni jár, bánatos, szerelmes, örül, érdeklődik, vagy éppen magába fordul...
Semmi különleges nincs benne. EMBER, egy a sok közül.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! De körülbelül milyen karakterű ember lesz katona? Gondolom aki depressziós esetleg csendes, visszahúzódó abból nehezen válik katona. Vagy ott megedződik? Ha gyenge lelkileg nem szúrják ki a pszichikai teszten?
2016. szept. 7. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!