Katonaságnál a laktanyákban szoktak FPS-ekkel játszani?
Figyelt kérdés
Gondolokd ilyenekre, hogy cod, medal of honor, battlefield, warface, cs és társai? :D2016. febr. 7. 21:44
1/6 anonim válasza:
úgy hallottam szoktak, mivel ez csökkenti a reakcióidejét a katonának, bár azt nem tudom, hogy Magyarországon szoktak-e ilyenekkel játszani
2/6 Jeffrey Spender válasza:
Akármilyen hihetetlennek hangzik, de az amerikaiak és ausztrálok katonáikat a VBS sorozattal (ami az OFP / ArmA sorozat militarizált változata) "tréningezik", nem csak az irodista katonáiknak adják, hanem a rendes lövész / harckocsizó feladatokat végzőknek, bár nem értem, hogy mire jó ez, egyedül a pilótáknak való az ilyen, nekik meg ott van a külön szimulátor, a kivágott pilótafülke.
3/6 anonim válasza:
HA laktanyákban nem is, de otthon szoktak.
4/6 anonim válasza:
a laktanyan nem, egyreszt irodai low-end gepek vannak, es nem mindenki ferhet hozzajuk, tobbseguk nincs is internetre kotve csak egy belso halozatra. plusz tilos sajat adathordozot vagy szoftvert hasznalni.
bar otthon tenyleg eleg sok gamer tarsam van, de sokan ra se neznek az fps-ekre.
5/6 Salamon Bálint válasza:
#2: Nem hazsnálják kiképzésre az Armaa-t vagy az America's Army-t, kizárólag toborzási céllal.
6/6 Jeffrey Spender válasza:
#5: Nem az alap ArmA-ról vagy America's Army-ról beszéltem, hanem a Virtual Battlefield Systems sorozatról, a "militarizált" változatáról az ArmA-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!