Katonaságnál szerelői beosztásban megéri dolgozni?
Figyelt kérdés
Lövész vagy rendész szerettem volna lenni, csak az alkalmasságin a -0.75 ös szemem miatt elutasították a kérelmet. ( Pedig kitűnő volt minden mas egeszsegügyileg, pszichikailag és fizikailag ) Érettségi után mentem át egy másik iskolába és ott jelentkeztem autószerelőnek. Sokat hallottam, hogy egy szakma mindig jó. Elvégeztem 2 év alatt. Technikusim nincs. Az alapokat értem, és aránylag jó cégnél voltam gyakorlaton, csak nincs rutinom. És ez aggaszt, hogy mi is lesz ott akkor.. Esetleg valaki hasznos tipp, hogy milyen is szerelőnek lenni a honvédségen belül? Mert mindig a katonaságnál számomra terv volt a misszió, és a határvédelem. Megélhetés szempontjából ezért érdemes katonának lenni. Na és így én mehetek még misszióra? Ha itt sem lehetek lövész, akkor majd oda visznek-e..?Most teljesen összezavart vagyok. Valaki hasznos tanács ?2016. aug. 10. 15:22
1/4 anonim válasza:
A honvédségnél bármilyen irányzathoz is mész fegyver használathoz szükséges minimum követelmény kell. Pl én színtévesztő vagyok és így semmi nem lehettem ott, még karbantartó vagy informatikus se...
Azt mondták a toborzóirodában hogy felejtős mivel az alapkiképzésen mindenkinek át kell esni és ott a fegyverhasználat minimum.
2/4 anonim válasza:
Amúgy jelen politikai helyzetben a karbantartókat és az irodai dolgozókat is ods vezényelhetik ahova akarják. Egy egyszerű parancs szükséges és a irodai dolgozóbol gyorsan határvédő lesz :/ Úgyhogy a fegyverhasználat kötelező :D
3/4 A kérdező kommentje:
Talán bután raktam fel a kérdést :D Nekem egyáltalán nem lenne gond a fegyverhasználat , meg az sem, hogy leraknak a határra. Azt ezerszer jobban szeretném. Csak a toborzóból hívtak, hogy a szemem miatt és a szakmámat figyelembe véve a műszakiaknal mint autószereleő lenne helyem !
2016. aug. 10. 19:20
4/4 anonim válasza:
Amikor elsőnek jelentkeztél, akkor nem volt még autószerelői végzettséged. Elvégezted, most van, egy kevés gyakorlatod is. Ha hívtak a honvédségtől, hogy lenne helyed, akkor valószínűleg ők is tudják, hogy nincs 30év tapasztalatod. :) Ha szereted csinálni, és akarod is, akkor hajrá! Megtanítanak ott mindenre szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!