Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mire hasznaltad volna a...

Mire hasznaltad volna a hatalmad ha Hitler helyeben lettel volna?

Figyelt kérdés

2016. aug. 15. 18:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
46%
8-as, ember, jelent számodra valamit a kommunizmus kb. 80 millió áldozata, aki csak 1945 után halt meg? Vagy Európa kommunista megszállása? Vagy a pusztító, nemzetellenes multikultiralizmus? Vagy Németország ma is látható tönkretétele? Vagy az 1948 óta Palesztinában történt események? Vagy a több sok millió áldozattal járó háborúk 1945 óta, melyeket a USA indított el? És akkor a legfájóbb magyar tragédiáról, Trianonról nem szóltam, mert még Hitler előtt volt, de az is egy az egyben ennek a vircsaftnak köszönhető.
2016. aug. 15. 20:11
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

-Minél több oroszt és ukránt vontam volna be a Waffen SS-be

-Az összes Európai országgal, nemzettel együtt az Usát

semmisítettem volna meg

-A romákat kemény kézzel fogtam volna és visszatoloncoltam volna Pakisztán és Észak India vidékeire

2016. aug. 15. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

1. visszavonom a zsidótörvényeket

2. kivégeztetem a náci vezetést

3. felépítem a vázlataim szerint Berlin új negyedét

4. 43-ban figyelmeztetem az angolokat, hogy Churchill több millió bengálit éheztet ki Indiában, és ha valóban európainak tartják magukat, ezt nem hagyhatják

5. felhívom a nemzetközi közvélemény figyelmét a Holodomorra és a SZU kis népeinek deportálására

6. menedékjogot ajánlok fel azoknak, akik Olaszországból, Spanyolországból és Magyarországról menekülőknek a szélsőjobb elől

7. szövetséget kötök az USA-val

8. titkosszolgálati módszerekkel segítem Gandhit, valamint a gyarmatként tartott területek felkelőit

9. megpróbálom lebeszélni a cionistákat Izrael állam megalapításáról. ill. ha ez nem sikerülne, szerződést iratnék alá velük a helyi palesztinok jogainak garantálása érdekében

10. a hadsereg helyett a művészetekbe és a tudományokba fektetek pénzt, hogy valóban 1000 évig fennmaradjon a művem

2016. aug. 15. 21:58
 14/21 ironhide12 válasza:
Nem lettem volna ennyire telhetettlen megelégedtem volna az ésszerű keretekkel .
2016. aug. 16. 00:40
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

Nem indítottam volna világháborút, viszont próbáltam volna aláásni Anglia és Franciaország pozíciót a gyarmatokon. Fegyverkezés ugyanúgy meglett volna, esetleg jobban fókuszálva a védelemre illetve az innovációra, hogy meglegyen a technológiai főlény.

Nyíltan nem vállaltam volna fel az agresszor szerepét.

Itt óvatosan kell fogalmazni, nehogy megsértsem a liberális szólásszabadságot, fogalmazzunk úgy, hogy deportáltam volna az államhatáron kívülre az összes zsidót és cigányt.

2016. aug. 16. 05:07
 16/21 anonim ***** válasza:
90%
Szovjetuniót nem támadom meg. Nem vonultam volna vissza az angol frontról. USA-t megsemmisíteni és újra az indiánoké lett volna:D.
2016. aug. 16. 12:04
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolják ennyire az előző válaszolók hogy ha ők nem támadják meg soha Angliát, Franciaországot, Szu-t vagy USA-t akkor az sem támadja meg őket? Ennyire tévképzetben éltek hogy kizárólag Hitler volt a felelős a háborúért és ha ő nem támad akkor Németországot magától sosem támadja meg senki?
2016. aug. 24. 08:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, a SZU és az USA nem bizonyított, hogy biztosan támadott volna. Pláne nem egyszerre a kettőt nem kellett volna megtámadni. A másik kettő támadt, de őket le lehetett volna győzni. Az is hiba, hogy elhalasztotta az angilai inváziót.
2016. aug. 24. 10:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Betiltattam volna önmagamat és minden korábban leírt soromat, propagandaanyagomat elégettem volna. Lelepleztem volna a saját hazugságaimat és uszításomat, amivel hatalomra jutottam és bocsánatot kértem volna a német néptől, amiért bűnre és embertelenségre vezettem, tanítottam őket, minden üldözött nemzettől és embertől, akiket az én uszításaim miatt bántottak, a keresztényektől a Biblia meghamisításáért, Istentől a szörnyű bűnökért, amiket gondolattal és szóval már hatalomra jutásom előtt elkövettem. Aztán kiírattam volna a szabad, demokratikus választásokat, közvetlenül utána lemondtam volna, elutaztam volna jó messzire és sterilizáltattam volna magam, nehogy átörökítsem a génjeimet a következő generációknak (a német faj nemesígtéséért ennél nagyobb áldozatot nem is tehettem volna).

Utána halálomig elképedve olvasgattam volna a Mein Kampfot, értetlenkedve saját magam fölött, hogy hogy is írhattam én ilyen sötét, gyilkos, alávaló, embertelen és uszító marhaságot...

2016. dec. 9. 20:18
 20/21 anonim ***** válasza:
# 13-as, ha te lettél volna Hitler, ma a világtörténelem legnagyobb uralkodói közt emlegetnénk ezt a nevet, nem pedig az emberben rejlő legsátánibb gonoszság szinonimájaként. De nagyon valószínű, hogy ezzel a "programmal" nem jutottál volna hatalomra. Az emberekben rengeteg állati indulat, gyilkos ösztön, vérszomj és önimádat van a mai napig. És ezt mi sem bizonyítja ékesebben, hogy személyedben az egyetlen eddigi mélyen humanista, gondolkodó és jóérzésű hozzászólót pontozták le itt is. Tőlem azért kaptál egy plusz pontot is :-)
2016. dec. 9. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!