Mire hasznaltad volna a hatalmad ha Hitler helyeben lettel volna?
-Minél több oroszt és ukránt vontam volna be a Waffen SS-be
-Az összes Európai országgal, nemzettel együtt az Usát
semmisítettem volna meg
-A romákat kemény kézzel fogtam volna és visszatoloncoltam volna Pakisztán és Észak India vidékeire
1. visszavonom a zsidótörvényeket
2. kivégeztetem a náci vezetést
3. felépítem a vázlataim szerint Berlin új negyedét
4. 43-ban figyelmeztetem az angolokat, hogy Churchill több millió bengálit éheztet ki Indiában, és ha valóban európainak tartják magukat, ezt nem hagyhatják
5. felhívom a nemzetközi közvélemény figyelmét a Holodomorra és a SZU kis népeinek deportálására
6. menedékjogot ajánlok fel azoknak, akik Olaszországból, Spanyolországból és Magyarországról menekülőknek a szélsőjobb elől
7. szövetséget kötök az USA-val
8. titkosszolgálati módszerekkel segítem Gandhit, valamint a gyarmatként tartott területek felkelőit
9. megpróbálom lebeszélni a cionistákat Izrael állam megalapításáról. ill. ha ez nem sikerülne, szerződést iratnék alá velük a helyi palesztinok jogainak garantálása érdekében
10. a hadsereg helyett a művészetekbe és a tudományokba fektetek pénzt, hogy valóban 1000 évig fennmaradjon a művem
Nem indítottam volna világháborút, viszont próbáltam volna aláásni Anglia és Franciaország pozíciót a gyarmatokon. Fegyverkezés ugyanúgy meglett volna, esetleg jobban fókuszálva a védelemre illetve az innovációra, hogy meglegyen a technológiai főlény.
Nyíltan nem vállaltam volna fel az agresszor szerepét.
Itt óvatosan kell fogalmazni, nehogy megsértsem a liberális szólásszabadságot, fogalmazzunk úgy, hogy deportáltam volna az államhatáron kívülre az összes zsidót és cigányt.
Betiltattam volna önmagamat és minden korábban leírt soromat, propagandaanyagomat elégettem volna. Lelepleztem volna a saját hazugságaimat és uszításomat, amivel hatalomra jutottam és bocsánatot kértem volna a német néptől, amiért bűnre és embertelenségre vezettem, tanítottam őket, minden üldözött nemzettől és embertől, akiket az én uszításaim miatt bántottak, a keresztényektől a Biblia meghamisításáért, Istentől a szörnyű bűnökért, amiket gondolattal és szóval már hatalomra jutásom előtt elkövettem. Aztán kiírattam volna a szabad, demokratikus választásokat, közvetlenül utána lemondtam volna, elutaztam volna jó messzire és sterilizáltattam volna magam, nehogy átörökítsem a génjeimet a következő generációknak (a német faj nemesígtéséért ennél nagyobb áldozatot nem is tehettem volna).
Utána halálomig elképedve olvasgattam volna a Mein Kampfot, értetlenkedve saját magam fölött, hogy hogy is írhattam én ilyen sötét, gyilkos, alávaló, embertelen és uszító marhaságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!