Miért válogatják ennyire a katonákat? Hitler is a legjobbjait küldte, miért?
Nem nácizni akarok, azt esetleg máshol de pl nála erősen kitűnik ez a dolog. Tiszta nemzetet akart, egèszsèges "egyedekkel". A betegsèget mint olyat kiìrtani próbálta kezdetben meddővè tètellel ès hasonlók. Ezzel szemben meg az egèszsèges fèrfiak közül is csak a legtökèletesebnek tituláltakat ìrtatta ki. Fèlreèrtès ne essèk lázìtani nem óhajtok, de a fajfenntartást figyelembe vève mindenhol az egèszsègesek maradnak meg. A legjobb barátom pl szellemi sèrült, nem óhajtom kiìrtatni. Szeretem.
De akkor mi vègre az ideológia a tökèletes fajról?
A nagyon körülmènyes válogatás, hogy a legjobbak haljanak ki..
Ez nyilván ma annyira nem èrezhető, mert nálunk nincs háború az országban de ha lenne kihalnak a legjobbak?
(Igen alulinformált vagyok, csak a mèdiából tudok tájèkozódni, dehát azt tudjuk honnan van. Nem feltètlen rossz vagy jó de határozottan irányìtott)
Meg kell nyerni a háborút az ok. De mondjuk tökèletes fogazat mièrt kell hozzá pl?
Na jobban nem tudom már csavarni, hogy ne skatulyázzatok be semelyik oldalra.
Mièrt van akkora válogatás a katonaságnál? Mèg fogsor alapján is? Mièrt a legjobbakat akarják kinyiratni(azok akik háborúba küldik az embereket) mikor mindenkinek az az èrdeke, hogy egèszsèges boldog munkakèpes nemzetet akar? Na csak nem sikerült úgy megfogalmaznom, hogy bele ne lehessen kötni...
Ami megindìtotta az alap gondolatot: a náci ideológia, a tökèletes nemzetről, mègis a tökèletesek haltak meg a háborúban. majd ezt továbbvittem más nèpekre is. Hogy is van ez?
"Meg kell nyerni a háborút az ok. De mondjuk tökèletes fogazat mièrt kell hozzá pl?"
Mivel egy egészséges fogazatú katona sokkal többet ér, mint egy olyan, akinek folyamatosan fájnak a fogai. Amúgy meg, ilyen szigorú kritériumok csakis az SS-ben voltak és ott is csak kezdetben a LSAH-nál. Később már bárkit bevettek, mert elfogytak az egészségesek és kellett az emberanyag.
Az egészséges fogakat akkoriban összekapcsolták az egész szervezet egészségével, tehát akinek jó fogai voltak, annál valószínűleg minden más is rendben volt az akkori vélekedés szerint.
"A második világháború emberveszteségei Európában
ország katona zsidó civil összesen
Ausztria 230 65 45 340
Belgium 10 30 50 90
Bulgária 10 40 10 60
Csehszlovákia 150 277 220 647
Franciaország 250 80 270 600
Hollandia 12 106 92 210
Jugoszlávia 410 60 1280 1750
Lengyelország 320 2600 3000 5920
Magyarország 160 400 110 670
Nagy-Britannia 320 62 382
Németország 3250 125 3600 6975
Olaszország 330 9 80 419
Románia 310 750 260 1320
Szovjetunió 8600 1000 11000 20600
összesen 14362 5542 20079 39983 ezer fő"
A civil veszteség mindenütt meghaladja a katonait.
Mondjuk az igaz. Hogy akkor is van vesztesèg de azok sztem úgysem lehetnek pontos adatok.
De a tökèletes állam cìmen direkt módon megöletni a cèlfajt? Nem ellentmondás ez? Mert akkor nem maradnak tökèletesek. Mèg ha figyelembe veszem azt is, hogy próbálták nèpszerűsìteni az egyedül álló anyákat.
Aha kezd tisztulni a kèp... :)
Bár ez a reklám dolog... Ezek nyilván nem közelharcban voltak ìgy nem látták a fogukat egymásnak de ez csak a pèlda. Az összes többi adottság sem biztos, hogy látható. Ajj de jó h kevès háborús filmet nèzek....
Ha sorozás feltètelei mondjuk kikerülnek külföldre akkor riasztó esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!