Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek kéne Magyarországn...

Szerintetek kéne Magyarországnak egy kormánygép?

Figyelt kérdés
most a magyar delegációnak állandóan bérelnie kell egy gépet ha külhonba utazik, lehet gazdaságosabb lenne venni egyet, itt vannak pl a szlovákok, most vettek egy A-319cj-t, a cseheknek ilyenből mindjárt kettő is van, a románok A-310-sel nyomulnak, mi meg az öreg Ancsával vagy egy bérelt Wizzel
2016. júl. 16. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legnagyobb probléma? Szerintem kérjük kölcsön az Iron Maiden gépét.
2016. júl. 16. 23:10
 2/5 A kérdező kommentje:
ja, mert?
2016. júl. 16. 23:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Mintha régebben olvastam volna hogy a Malév flottájából maradt egy kisebb, 23-30 személyes gép amit hasznosítanának de nem tudom hogy mi most a helyzet. Korábban meg a Légierő régi szállítórepülőit akarták olyanokra lecserélni amik VIP gépnek is berendezhetőek, de ezt pénzügyi és katonai okokból elvetették ugyanis az ilyen gépek harci feladatra nem a legjobbak. Hogy a kérdése is válaszoljak igen, jó lenne legalább egy kormánygép mert ez sokkal biztonságosabb módja a vezetők szállításának.
2016. júl. 17. 03:10
 4/5 A kérdező kommentje:
az a gép egy CRJ-200-as, sokat kéne fordítani az újbóli üzembehelyezésére, és nagyobb delegációnál még ez is kicsi lenne, pl amikor Szöülba az Austrian 767-esével mentek
2016. júl. 17. 03:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Elég lenne egy nagy katapult, kilőni vele a politikusokat, vissza már nem kéne is jönniük.
2016. júl. 17. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!