Jelenleg melyik a világ leghatékonyabb katonai szervezete?
Figyelt kérdés
Tavaly negyedév alatt 20 milliárd forint bevételük volt, a kiadások mellett. A többi hadsereg meg csak nyeli a pénzt.2016. ápr. 19. 21:23
1/12 szántóvető válasza:
ez találós kérdés?szerintem az isis.
2/12 anonim válasza:
Szerintem is az ISIS, se a ruszkik, se az amcsik nem bírnak velük :D
3/12 anonim válasza:
# 2
Az Iszlám Állam elvesztette szíriai területének 20-25 százalékát az orosz légi támadások kezdete utáni három hónapban.
Azóta is fokozatosan veszti a területeit.
Ellenben az amerikai beavatkozásoknál csak növekedett az ISIS területe Szíriában.
5/12 anonim válasza:
A leírás alapján fogalmam sincs, de a valóságban az USA hadserege.
6/12 A kérdező kommentje:
Hatékonyságot úgy értem, hogy a rendelkezésre álló pénzből milyen eredményt produkálnak. Az orosz beavatkozás napi költsége kb. 2-3 milliárd forint, még sem tudnak sok mindent kezdeni ezzel a mikro költségvetésű szervezettel. A magyar hadi kiadásnak kevesebb mint a fele áll a rendelkezésükre, mégis napi szinten sok millió dolláros kárt okoznak.
2016. ápr. 19. 22:08
7/12 anonim válasza:
Nem tudom, de a liberálisok azt is tönkretették.
8/12 A kérdező kommentje:
7.: De szerencsére jött a jobboldal, és megmentette.
Ez az ország pedig felvirágzott...
2016. ápr. 19. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!