A női katonáknak lehet műkörmük?
Milyen női és férfi kinézet?
A katonák nem divatbemutatóra mennek.
Szerintem egy katonánál nem azt kell nézni,hogy milyen nemű,és hogy ehhez milyen nemi jellegek társulnak,hanem,hogy megfelel-e a kellő fizikai alkalmasságnak.
Demi Moore is levágta a haját,látod,hogy jobban beilleszkedjen:D
Ha egy nőnél nem gond a hosszú haj,akkor egy férfinél nem tudom miért lenne gond.
11-es viszont a katonák se mindig katonák.Nekik is van magánéletük.Egy levágott,lenyírt hajú lányt hogy fogad be szerinted a társadalom?
Nőknek nem lehet műköröm,férfiaknak nem lehet nagy haj.Amúgy is férfiaknak nem kellene 20 cm-es haj,hanem alapból kis hajuk van,minek is szeretnék megnöveszteni?
12 ez nagyon buta hozzáállás
mért lenne a férfiaknak alapból kis hajuk?
a nők nem majdnem kopaszon születnek? ja hogy mindnek csini hajkoronájuk van?
ugyan úgy majdnem kopaszok mind a férfiak
felvilágosítalak!!! születés után kezd el nőni sem lassabban sem gyorsabban mint a férfiaknak
a hosszát max 2 dolog határozza meg!
1 az olló
2 ha visszatörik
férfinak nem lehet a magánéletében hosszú haja?
ja hogy neked nem tetszik akkor nem is lehet igaz?
szegény skótok a nemzeti viseletük miatt akkor most ők nők?
ne legyél már ilyen szűk látókörű
Nem pont erre gondoltam -.-
A katonaság alapból férfiak számára van létrehozva,akik tekintély és fegyelem miatt levágatják a hajukat,most hogy nők is lehetnek katonák,nekik az a joguk van hogy lehet hajuk,de ha akarják le is vágathatják.Műkörmük azonban nem lehet,mert az már nem felel meg a kritériumoknak,a hosszú haj megfelel.Férfiaknak is lehet max. 3 cm hajuk.
Nem tudom mi köze a tekintélynek a rövid hajhoz.
Minden munkahelyen vannak elvárások,és van személyi szabadság is.
Nem csak a katonaságnál létezik az,hogy engedelmeskedni kell,hanem kb minden melóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!