Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A kiképző tiszteknek ugyanazt...

A kiképző tiszteknek ugyanazt kell tenniük, mint az újoncoknak / katonáknak? Milyen módszereket alkalmazhatnak?

Figyelt kérdés

Az első egyértelmű: ha az újoncoknak 10 km-t kell futni teljes menet felszerelésben, a kiképző tiszteknek is ugyanazt meg kell tenniük?

2: a módszerek alatt azt értem, hogy az idegenlégióban rendszeresen megverik a "kopaszokat", alsóneműre vetkőztetve / meztelenül kell énekelniük az éjszaka kellős közepén ( akár télen a -10 fokban is ).

( Ezt a nagybátyámtól hallottam, ő légiós volt. )

2016. márc. 22. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Sem a kiképzőtiszteknek, sem pedig a kiképzett újoncok későbbi feletteseiknek sem kell azt tenniük, mint az újoncoknak, sőt a katonai hierarchia akkor működik jól, ha minden alárendelt számára teljesen megkérdőjelezhetetlen a felettesének a többletképessége vele szemben. Ez érthető is... Egy olyan edzőre hogy néznél fel, akit simán megversz?
2016. márc. 23. 00:30
 2/3 anonim ***** válasza:

"Egy olyan edzőre hogy néznél fel, akit simán megversz?"

aki nem ért hozzá tanítja

persze persze mondj egy főnököt aki a töredékét képes megcsinálni mint az alkalmazottja?

na ugye (biztos van ilyen csak még én nem találkoztam hasonlóval szóval olyan gyakori lehet mint itt az értelmes kérdés)

2016. márc. 23. 04:06
 3/3 anonim ***** válasza:
márpedig a mostani magyar honvédségnél, a kiképzőknek, nem csak tudni kell megcsinálni, amit számonkérnek, hanem az ujoncokkal együtt kell csinálni azt, akár büntető fekvőztetés van akár futás, stb. Az olyan kegytlenkedések, és megaláztató büntetések pedig már rég be vannak tiltva, amik az idegenlégiónál megszokott dolgok.
2016. márc. 23. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!