Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Egy esetleges atomháború...

Egy esetleges atomháború milyen következményekkel járna? (a Földre nézve)

Figyelt kérdés

Oroszország simán ledobna egy atomot Szíriára, de ezt semelyik ország sem engedné meg neki, így inkább mellőzi az atomfegyverek használatát. Ha azonban világháború lenne, semmi sem akadályozná meg az oroszokat abban, hogy használják a nukleáris fegyvereket.

Ha kitörne egy atomháború, az milyen hatással lenne a Földre? Hasonló lenne a Stalker vagy a Fallout nevű játékokhoz?

Szerintem semmilyen élőlény nem maradna a bolygón. Valamiért a mutánsokat nem tudom elképzelni, mert semmi értelme. (az olyan mutánsokat, mind pl. óriás ragadozó vaddisznó vagy mittomén)

2016. márc. 28. 10:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy atomháborúba elpusztulna, vagy ha esetleg mégis túlélné a Föld, a megmaradt emberek keservesen kínlódnának a sugárzástól, betegségektől és a tönkrement környezettől. A múltkor láttam egy filmet, a középkorban játszódott, a keresztes háborúk idején és az jutott eszembe, mennyivel egyszerűbb volt minden, amíg karddal vívták a háborúkat. Ha a népeknek gondjuk volt egymással, lerendezték egymás közt, de a növényvilágban, állatvilágban, termőföldben stb. nem okoztak kárt. Na most már olyan vegyi fegyverek és bombák vannak, hogy azok tényleg mindent kipusztítanak.
2016. márc. 30. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!