Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A 3. világháború kitörésének...

A 3. világháború kitörésének mennyi az esélye ebben az évben?

Figyelt kérdés
az iszlám össze fog csapni a kereszténységgel? vagy mindenki mindenkivel? mert mindenhol feszítik a húrt.

2016. márc. 3. 08:24
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
30%

"Az illuminátusok Sátánt szolgálják"

Ezen nagyon jót nevettem :D :D Utána kellene nézni kik VOLTAK az illuminátus rend tagjai, és milyen célt szolgáltak. Az meg még az előző állításnál is nagyobb baromság, hogy miattuk törtek ki a világháborúk.. :D

Az illuminátus rend tagjainak egyébként gőzük sem volt róla, ki az a Sátán, mint ahogy vélhetően neked sem, csak úgy mondom, én Őt szolgálom. :)

2016. márc. 5. 17:57
 22/30 anonim ***** válasza:
39%
na még egy idióta sátánszolga
2016. márc. 5. 20:23
 23/30 anonim válasza:
30%
22-es megkérdezhetném miből következtetted le, hogy idióta vagyok? :)
2016. márc. 6. 16:03
 24/30 anonim ***** válasza:
21%
a 3. világháború már évek óta zajlik, csak az a kérdés hogy mikor darál be minket is!
2016. márc. 6. 16:14
 25/30 anonim ***** válasza:

Bartos Cs. István szerint már rég ki is tört!

Bár éppen rá hallgatni... hát, nem tudom. :)

2016. márc. 13. 09:51
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy valaha is kitör egy újabb világháború.

Már mindenki tudja, hogy ott nem lennének túlélők.

Rövidesen létrejön a Földi Egyesült Államok (20 éven belül) és ez a kérdés végképp lekerül a napirendről.

2016. márc. 13. 18:48
 27/30 anonim ***** válasza:
A Sátánt felesleges szidni, ahogy más istent is.... Baj az biztos, hogy lesz, menekülni kell majd, legalábbis nekem biztosra, ne kérdezzétek honnan tudom, de tudom, amúgy ha tudnátok is róla épelméjűnek nem tartanátok...de eddig ami megfogott az meg is történt, akár apró részletekben. "A történelem megismétli önmagát." Egyébként ajánlanák egy 2013-as filmet: "Majd újra lesz nyár".
2016. márc. 17. 16:34
 28/30 anonim ***** válasza:
Azt a filmet és is láttam. Jó kis film, de szerintem inkább "ijesztő", mint reális. Még ha valóban robbanna atombomba Londonban, mégis ki ellen vívnának világháborút? Egy rakat terrorista kevés ahhoz, hogy világháború legyen. Tényleg jó film, de szerintem nem kell ilyesmitől félni.
2016. márc. 17. 16:48
 29/30 anonim ***** válasza:
44%
Utánaszámoltam: 0,005 %
2016. márc. 18. 20:01
 30/30 Psyhedelic01 válasza:

Hat barátom már rég el kezdődött... Ne legyél ennyire naív(Már bocsánat) Afganisztán és Amerika között mi zajlik ? Most jöhet az is hogy ez csak 2 ország,de ha egy kicsit jobban bele gondolsz a külön álló országok kivételével mindenki háborúban áll lehet hogy egy ország,nép ellen de háborúban van. És ez a háború levele mar 2001.szeptember 11-én megindult! Ez a tragédia volt a "hadba hívő " levél aminek láttán az emberek azt hittek hogy meg támadtak az afgánok akkor vágjunk vissza nekik... Az a baj hogy világ szerte már elnézést a kifejezésért,de annyira hülye emberek vannak akiknek nem tűnik fel hogy bábok,hogy irányítva vannak el hiszik ezt a barátságot... ajánlom figyelembe aki

MEG NEM LÁTTA " ébresztő film" című dokumentum filmet melyben fel világosítanak kicsit jobban arról hogy mi is zajlik világ szerte!!!

2017. febr. 2. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!