Hát nem sok, de szerintem 20-30-40 éven belül már esélyes
2016. márc. 3. 09:09
3/30 anonim válasza:
Túl sok trónok harcát néztél.
2016. márc. 3. 09:38
4/30 HengerR válasza:
kb annyit jósolnék neki mint, hogy engem pápának választanak(meg sem vagyok keresztelve :D)
Abból meg közel sem lesz világháború ha a putri közelkelet elkezd pattogni. Világháborúhoz nagyhatalmak kelleének mindkét oldalra.
2016. márc. 3. 09:44
5/30 anonim válasza:
Válaszolók ti figyelemmel kíséritek a világ dolgainak alakulását? A válaszaitokból nem ez jön le... Sajnos nagy az esély rá, hogy bekövetkezzen.
2016. márc. 3. 10:00
6/30 anonim válasza:
HengerR: szerintem arra, hogy pápának választank téged, több az esély, mint arra, hogy ebben az évben kitör a III. VH. Érdekes alakok voltak már pápák:
--> testvérek szerelméből származó gyermek
--> pápa és édesanyjától származó gyermek
st..
2016. márc. 3. 10:46
7/30 anonim válasza:
"Válaszolók ti figyelemmel kíséritek a világ dolgainak alakulását? " Az elmúlt 60-70 év erről szólt, hogy mindenki az újabb világháborúra készült, és mindenki ettől fél azóta. Meg őszintén, mi változott az elmúlt két-három hétbe, hogy érvényét veszíti az akkor feltett kérdés. Szerintem semmi. Főleg nem tudom komolyan venni, ilyen jelzőkkel, mint illuminátus, Sátán.
2016. márc. 3. 10:47
8/30 A kérdező kommentje:
utolsó, a világháborúkat az illuminátusok türették ki, azért kapcsolódik a téma az illumintusokhoz. az illuminátusok meg mondani sem kell, hogy sátánt szolgálják.
és a mai helyzet nagyon hasonló az 1. és 2. vh. előttiekhez, mindenhol fokozódik a félelem, a rettegés, a sértődöttség,a terror. ukrajnában nincs rend, európában nincs rend, közel-keleten nincs rend, észak-kórea keményen fegyverkezik, az usa még többet költ a hadseregre stb.
3. vh-s előjelek látszanak.
2016. márc. 3. 10:58
9/30 anonim válasza:
Az I. világháborúnak nem lett igazán vége. Csak a módszerek változnak, olyan nagy iramban, hogy fel sem ismerik már az emberek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!