Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A 3. világháború kitörésének...

A 3. világháború kitörésének mennyi az esélye ebben az évben?

Figyelt kérdés
az iszlám össze fog csapni a kereszténységgel? vagy mindenki mindenkivel? mert mindenhol feszítik a húrt.

2016. márc. 3. 08:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%

Igen tudjuk, csak ti vagytok helikopterek.

Egyébként egyik nagyhatalomnak sem érdeke a közvetlen háború. Inkább kisebb országoknak adnak el fegyvert, így profitálnak a háborúból annak hátrányai nélkül. Ergo világháborúra nincs most esély.

2016. márc. 3. 11:14
 12/30 anonim ***** válasza:
98%

A Közel-Keleten sohasem volt rend, Észak-Korea mindig is fegyverkezett, hiszen több mint 50 éve van hadi állapotba Dél-Koreával, az Usa meg azért költ többet, mert így hogy az Oroszország újra akció lendült, folytatódik a hidegháború. Ugyanazzal az egy szóval jellemezni Európát és a Közel-Kelet, azért szerintem az túlzás.

Szerintem a hidegháború alatt sokkal nagyobb volt a félelem, mint ma.

2016. márc. 3. 11:21
 13/30 anonim válasza:
37%
én a polgárháborúktól jobban félnék....a sok migráns állandóan fenyegetőzik, az emberek félnek, országokban torlódnak fel, előbb utóbb valakinél elgurul a gyógyszer.
2016. márc. 3. 11:31
 14/30 anonim ***** válasza:
89%

50-50%

Vagy igen, vagy nem.

2016. márc. 3. 11:53
 15/30 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, gondolkodj csak el azon, hogy kik lehetnének a szembenálló felek, és rájöhetsz, hogy esélytelen.

Az orosz-NATO nyílt háború azért esélytelen, mert mindkét félnek még mq is komoly nukleáris fegyverarzenálja van, így a saját pusztulásukat okozná egy egymás elleni háború.

Az iszlám világ és a NATO/oroszok között pedig azért nem lehet VH, mert egyrészt az iszlám országok nem egységesek, a szélsőségeseket sokan utálják köztük is, és emellett a szélsőségesek irányzatai is ütik egymást. Na meg mindannyian együtt is kevesek lennének, hogy világháborúnak nevezzük, ha az USA-val szembeszállnának.

2016. márc. 3. 12:02
 16/30 anonim ***** válasza:
90%

'utolsó, a világháborúkat az illuminátusok türették ki, azért kapcsolódik a téma az illumintusokhoz. az illuminátusok meg mondani sem kell, hogy sátánt szolgálják.'

Mi ez a baromság?

2016. márc. 3. 22:01
 17/30 anonim ***** válasza:
77%
Kevés.
2016. márc. 4. 10:52
 18/30 A kérdező kommentje:

"Mi ez a baromság?"

ez az igazaság!

2016. márc. 4. 13:38
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

Na el ne kezdj nekem prédikálni kérdező, hogy világháborúk = illuminátusok mesterkedése és a többi finomság....

Eleget láttam az efféle teóriákból egy New World Order című topikban és egy ideig nem kérek belőlük.

2016. márc. 4. 13:46
 20/30 anonim ***** válasza:
91%
Számold meg hányszor kérdezték a " Mikor lesz a harmadik.. " kérdést, ezt oszd el önmagával, vonj ki belőle 1-et és megkapod az értéket %-ban kifejezve.
2016. márc. 5. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!