Miért tört ki ekkora pánik a sorkötelezettség miatt?
Kövér egyébként is csak azt mondta, hogy akkor állítanák vissza, ha ilyen EU-s döntés születne. Erre nem sok esély van.
Arra emlékeztet ez a helyzet amikor tavaly bedobták a halálbüntetéstémát, akkor is ezen kattogtatok pedig egyértelmű volt, hogy nem lesz belőle semmi.
"Mert a pávák befosták, hogy szolgálniuk kell a hazájukat." Mi lenne, ha szolgálat helyett tennél is érte valamit. Lehet többre menne vele az ország.
Elnézést kérdező, hogy így belerondítottam.
Mert nem azért tanultam, nem azért végeztem egyetemet, nem azért sikerült jó munkát, stabil megélhetést teremteni magamnak, hogy aluliskolázott, tanulatlan, tahó tisztek parancsaira ugráljak és fogkefével súroljam a WC-csészét.
Ha a kormány célja ezzel az, hogy a fiatal generáció tanult része elmeneküljön az országból, a legjobb úton halad. Akik itt maradnak, azoknak pedig lesz közmunka, másra úgysem nagyon alkalmasak.
29/F
"Arra emlékeztet ez a helyzet amikor tavaly bedobták a halálbüntetéstémát, akkor is ezen kattogtatok pedig egyértelmű volt, hogy nem lesz belőle semmi."
A különbség az, hogy a halálbüntetést a magyarok egy jelentős része támogatná, a sorkatonaságot pedig csak a nők (tipikusan a más f...ával történő csalánverés esete) és az általában tanulatlan sikertelen emberek.
Azért van ez a nagy visszhang, mivel nem egy olyan "á ez hatalmas baromság úgysem lesz belőle semmi" hangzatú dolog megvalósult már az utóbbi időben, ami így aggodalomra ad okot.
Mert hát ugye a boltok sincsenek zárva vasárnap, mert hát mekkora baromság már, aztán mégis, csak hogy egy példát hozzak.
Gondolom azért mert senki nem díjazza ha kötelezően kell valamit megcsinálnia még ha pár hónapra is szól.
Aki akar persze menjen de a kötelező dolgoknak sosincs jó vége.
Mellesleg pszichológiai vizsgálat nélkül kiképezni embereket gyilkolásra. (Mivel ugye a katonák nem bolti eladok.) Szerintem nem jó ötlet.
Honnan tudod h ha megtanítasz valakit fegyverrel bánni, annak nem lesz a rossz vége ?
Nem véletlenül nem vagyunk az USA mert ha itt úgy lehetne fegyverhez jutni mint ott itt is junta minden hónapra egy mészárlás/bandaháború....
Ja mi is volt az első löket ? Csak megtanítottuk emberek tömeginek h hogyan kell gyilkolni.
Nem véletlen h fegyveres szervezethez nem vesznek fel akárkit.
Ja és ahogy a cikk is írja tömegesen húznának el innen.
Bravo, aki fiatal még itt maradt az se lenne.
A kötelező dolgok soha nem jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!