Sorkatonák! Melyik surcit kedveltétek jobban, a 65M, vagy 85M mintájút? Melyiket miért?
ma 00:40
Igen, most így belegondolva ez jogos felvetés... nekem jutott mindkettőből, mert mikor bevonultam, már gyártották a 85M mintát is. De a legtöbbeknek akik bevonultak 85 előtt, csak a 65M-mel lesz tapasztalatuk.
Nekem jobb volt a régi, 65M mintájú, mert ott még be tudtam fűzni úgy, hogy megálljon valahogy a lábamon. A 85M-nek volt egy kivágása a fűzőszemeknél, így azt az istennek se tudtam tökéletesre befűzni, pedig még a sportcipőből is beleraktam a talpbetétet pluszba.
ma 02:18
Az mikor volt, ha szabad kérdezni?
65M. Két réteg bőrből volt, jobb volt a szabása, tartósabb volt, a talpa alig kopott, és be tudtam fűzni a lábamon mindenféle plusz talpbetétekkel való trükközés nélkül.
Keserves egy csalódás volt, mikor a 87M-re továbbfejlesztették a surranót. Mindenben rosszabb lett.
"Keserves egy csalódás volt, mikor a 87M-re továbbfejlesztették a surranót. Mindenben rosszabb lett."
+1. A 87M egy kritikán aluli kalap sz...ar volt. A kivágás miatt nem lehetett befűzni normálisan hogy megálljon a lábon, és a talpa is puhább volt már, gyorsabban kopott. Meg a sarkát is jobban törte az embernek.
Amúgy beírtam keresőbe, hogy "surranó", és egy csomó találatot kihozott.... kész kultusza van itt gyakorin a surcinak :D
65 M
Egyforma és kiváló minőségű volt. A különbség már 10 km után érezhető volt. A későbbi modelleken sokszor előfordult hogy a jobb-és bal nem azonos bőrből volt, egyik puhább és/vagy vékonyabb volt. Pl. egyik hamarabb kitágult lötyögott, ápolás ellenére kirepedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!