Volt sorkatonák, mikor vonultatok, hova, és meddig szolgáltatok?
A sorkatonaság közel sem olyan mint most a hivatásos...
Az akkori altisztek úgy szopattak ahogy csak tudtak..
Nálunk volt éjjeli szolgálatban voltam egyedül, jött az egyik altiszt hogy "***** gyere valamit kiöntöttek a folyosón."
Elindultam erre ott állt 3 altiszt és öntözték a retkes mosogató vizet a vödrökből a folyosóra... ígyhát állhattam neki takarítani... Csodás volt.
De szerencsére én az utolsók között vonultam be így a legnagyobb szopásokat amik 2000 előtt voltak elkerültem.
De még igy is gyülöltem... De alapvetően a közösség jó volt, az egyik ott megismert sráccal azóta is jóba vagyunk.
De az biztos h nem csinálnám végig újra szivesen...
1993. Szeged, majd Őrszázad Békéscsaba.
Életem eddigi legszebb egy éve volt.
1980-82 Isaszeg alkatrész raktárbázis - még az előző hadsereg idejéből
Csak az első kiképzési hónap volt cumi, olyan volt mintha
börtönbe kerültem volna, de a többi 19 hónap így visszatekintve tanulságos volt, most már egyáltalán nem bánom, hogy megtanultam az AK-47 Kalasnyikov kezelését =
összességében jó kicsengése volt a dolognak.
"hogy megtanultam az AK-47 Kalasnyikov kezelését"
Ezt pl. hol tudtad eddig hasznosítani a civil életben?
"hogy megtanultam az AK-47 Kalasnyikov kezelését"
Ezt pl. hol tudtad eddig hasznosítani a civil életben?"
Ezt eddig még sehol, de ki tudja mit hoz a jövő ?
Hasznos tudás, neked is ajánlom.
Nem hallottál még az SHTF-ről ?
"Az értelmetlen dolgokat soha nem szerettem ezért a katonaságot se. 1hónap kiképzés majd döglés az ágyon kb ez volt+ szar kaja."
7-es legalább a farkadat ki tudtad verni alkalmanként :-) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!