Hogy áll az IÁ helyzete? (LENT) Milyen hadműveletek várhatóak? Mit tippeltek, mennyi idő van még az ISIS összeomlásáig? (LENT)
Nyomon követem a híreket. Kobani után a 2.tikriti csata szerintem már eldöntötte az isis északi részének sorsát. Ami látszik az az, hogy most megnyílt a lehetőség egy É-D-i folyosó létesítésére. A kérdésem az, hogy az ISIS képes-e még nagyobb támadásokat indítani? Vannak még neh3zfegyvereik? Mennyi most a haderejük?
Szerintem nemsokára lesz egy (helyi mérével!) nagy és utlolsó isis offenzíva ami okoz egy kis fejtörést a kurdoknak meg a többieknek, de sztem ezután már csak kétségbeesett védekezőhadműveleteik lesznek.
Tudtok linkelni nagyon friss isis térképet?
Illetve szerintem itt a közelgő Rakkai csata (sztem 5-12 hónap múlva) lesz igazán kemény. Aztán ha majd ott is kurd (vagy egyéb) zászló lobog, meg majd mikor bejelentik az IÁ összeomlását le lehet vonni a tanulságokat.
Előre is köszi a válaszokat!
Én sajnálnám ha megsemmisülne.
Még egy ilyen kiközösített, magányos állam nincs.
Itt elég jól nyomon követhetőek a napi események.
Előző:
Ha így reagálsz te sem vagy több mint egy terrorista (akiket nem mellesleg mások pénzelnek):
Csak poénkodott.
"A masodik valaszolot ugy ahogy van fejbe kene loni. idiota terroristakat támogató barom. Miert elsz??"
senki sem hibátlan
viszont, az ahogy az egész világ összefogott az Iszlám Állam ellen már gusztustalan
ha valamivel baj van, azt rendbe kell hozni, megreformálni, nem elpusztítani
ott vannak a kommunista államok
szerinted azért mert kommunisták, le kéne őket törölni a térképről, vagy inkább átszellemülésre lenne szükségük?
szerintem az utóbbi, de mindenki döntse el magának
Mégis mit akarsz megreformálni rajtuk te hülye?
18-20 éves vérpistikék alkotják a nagy részét ezeknek a hülyéknek akiknek semmi agyuk nincs csak ahhoz, hogy hogy kell meghúzni a ravaszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!