Hogy áll az IÁ helyzete? (LENT) Milyen hadműveletek várhatóak? Mit tippeltek, mennyi idő van még az ISIS összeomlásáig? (LENT)
Nyomon követem a híreket. Kobani után a 2.tikriti csata szerintem már eldöntötte az isis északi részének sorsát. Ami látszik az az, hogy most megnyílt a lehetőség egy É-D-i folyosó létesítésére. A kérdésem az, hogy az ISIS képes-e még nagyobb támadásokat indítani? Vannak még neh3zfegyvereik? Mennyi most a haderejük?
Szerintem nemsokára lesz egy (helyi mérével!) nagy és utlolsó isis offenzíva ami okoz egy kis fejtörést a kurdoknak meg a többieknek, de sztem ezután már csak kétségbeesett védekezőhadműveleteik lesznek.
Tudtok linkelni nagyon friss isis térképet?
Illetve szerintem itt a közelgő Rakkai csata (sztem 5-12 hónap múlva) lesz igazán kemény. Aztán ha majd ott is kurd (vagy egyéb) zászló lobog, meg majd mikor bejelentik az IÁ összeomlását le lehet vonni a tanulságokat.
Előre is köszi a válaszokat!
Hát ez elég komolya kérdés!
Én szerintem ameddig van a terror veszély,és a Nyugati nagy városokban ott van több száz katona,nem éri meg nekik kockáztatni!Azt hiszem Belgiumba csak Márciusig tart a készenlét,azután fokozatosan kevesebb katona lesz mondjuk Brüsszelben! Mi ezt már a haverokkal már akkor elkezdtük beszélni,amikor a déli hatérszakaszon jöttek átt,hogy szervezetten fognak terror támadásokat,és káoszokat okozni! Én nem csak a Tvből láttam a menekülteket,és naponta több 100 menekültel találkoztam itt a településemen (Ásotthalmon) Volt amikor egy csoportból állt több száz fő! Nem is az a lényeg,hanem ahogy videslkedtek elvárták hogy kiszolgáld őket,hívd a rendőröket STB! Betörtek házakba,szemetet hagytak maguk után,felgyújtották a Gárgyán erdőnket,és még sorolhatnám! Annak örülünk hogy jött ez a kerítés,mert szerintem pár hét múlva már erőszakos bűncselekmény is történt! Habár történt is erre felé,de szerencsére egy menekült,egy másik menekültet ölt meg,és még el is kapták aznap! Egyébként épp olvastam olyan cikket hogy a Törökök az ISI-től a hordó olajat a piaci ár alatt veszi meg az az 43 dollár helyett 18 dollárérrt,és ők meg adják el az egész világnak! Szóval ha ez igazakkor mondhatni itt mi magunk pénzeljük őket,persze nem szánt szándékkal,de akkor is! Egyébként az Isis már iskolákat is alapítottak,ahol már gyerek koruk óta tanítják őket őlni! De egyébként hiába történt ez a Párizsi merénylet ugyan úgy jönnek Euópa fele,de szerencsére mostmár nem rajtunk keresztül! Ja arról ne is beszéljünk a skandináv országok is befogadtak mennyimenekültet,és majdnem minden héten olvasok olyat hogy menekültek erőszakoltak meg tizenéveseket -.- Ez a leggusztustalanabb dolog a földön! Ja és Norvégiába elvárják a menekültek,hogy takarják el a keresztet a templomokról STB Vagy amikor Németbe leszúrtak rendőr nőt,meg amikor a panelba megkéselte 2 menekült társát azután az utcán egy német állampolgárt is lekéselt,Olaszba nagy darab fekete bement egy nyugdíjas házaspár házához,és megölte mind a kettőt,és kiabálta h halál a keresztényekre,vagy még azt is elvárták egy német kisvárosban hogy anémet diákok ne hordjanak szoknyát,mert őket ez zavarja,a buta vallásuk miatt! De kérem ők a menekültek nem? Még rengetek dolgok tudnék írni,de így se fogjátok sokan elolvasni,de ha bármi kérdésetek lenne akkor szívesen vállasszolok bármilyen kérdésre! Ja és arról nem is beszélve hogy a határ közeli földeken jöttek átt,és szétt taposták,lelopkodták a gyülömcsöket! Na mind 1 ennyit írok aztán tényleg ha van kérdés válllasszolok
Oroszok nem elsősorban az Isist támadja ,hanem a nyugati szövetségeseket,és a nyugati szövetségeket a mostani kormány pártot akinek az Isishez semmi köze! Törökország az Isistől veszi az olajat,és a kurdokat ölik,holott ők az Isis ellen vannak! Folyamatosan gyarapszik a területük,és a létszámuk! Ha kicsit is érdekel titeket akkor ne a hírekből vegyétek ezeket a butaságokat,hanem nézzetek hivatalos oldalakat,nyilatkozatokat !
Amíg onnan vesszük az olajat hiába bombázzuk őket,ha akkora veszteséget nem okozunk nekik ,mint amennyi hasznunk van! Nincs összefogás addig nem is Lesz ISISnek vége! Sokan lenézik őket,pedig figyeljétek meg még lesznek ebből nagy problémák,de nem is kevés!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!