Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi ertelme ezeknek a terrortam...

Mi ertelme ezeknek a terrortamadosoknak?

Figyelt kérdés
2015. nov. 16. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ, milyen szemszögből vizsgálod. A félelemkeltés a legfőbb szempont.
2015. nov. 16. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

a pénz...

( akik felrobbantják magukat - általában szegény családokból kerül ki..-, annak családtagjai rengeteg pénzt kap az iá tól egész életre )

erről hallottam..

2015. nov. 16. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kétféle terrortámadás van. Az egyik célja, hogy minél több áldozatot szedjen, míg a másik a szimbolikus támadás. Itt akár egy ember is lehet célpont, a lényege, hogy amit az az ember képviselt, valójában az ellen szólt a támadás. Ha a mostani párizsi esetre gondolsz, ez ennek a kettőnek a keveréke volt. Fontos volt, hogy minél több ember essen áldozatául, és szimbolikus tartammal is bírt, mert szórakozó helyeken történt, hogy az embereknek üzenjenek, hogy már sehol sem lehettek biztonságban.
2015. nov. 16. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
30%
Mennek tőle a mennyországba a 72 szűzhöz.
2015. nov. 16. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A terrorszervezeteket is pénzelik páran,támogatják.Mivel több ilyen csoport van,meg kell mutatniuk,hogy ők jobbak a többinél,oda menjen a pénz.Nem hülyék ők,előregondolkodnak, tudják mi után mi következik.Tehát tudják hogy ha egy párizsihoz hasonló esetet megcsinálnak,annak mik a következményei,az országok hogy reagálnak,stb.Pénz a fő ok szerintem.
2015. nov. 16. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!